Prodej prostorného apartmánu v přízemi se zahradou v Privlace, jen 65 m od moře

Privlaka, Chorvatsko – ID 14861
315 000 € ≈ 7 947 450 Kč
Plocha 115 m2
Dispozice 4+kk
Podlaží 1/3
Moře 65 m
Stav Volné
Období Letní sezóna

Nabízíme k prodeji prostorný tří ložnicový apartmán v přízemí novostavby, který se nachází pouhých 65 metrů od moře v klidné obci Privlaka.

Tento moderní byt o čisté užitné ploše 102,85 m² zahrnuje chodbu, dvě ložnice, hlavní ložnici s vlastní koupelnou, druhou koupelnu, prádelnu, prostornou kuchyni s jídelním koutem a obývacím pokojem, který navazuje na zastřešenou terasu.

K bytu náleží také krásná zahrada o rozloze přibližně 100 m², ideální pro venkovní relaxaci či grilování.

Součástí je také jedno parkovací místo, takže celková čistá plocha včetně příslušenství je 115,35 m².

Apartmán je orientován na jih, což zajišťuje dostatek denního světla po celý den. Vzdálenost od moře činí pouhých 65 metrů a do centra obce Privlaka je to 900 metrů. Další významnou výhodou je osvobození od daně z převodu nemovitosti, což znamená úsporu nákladů při koupi.

Tato novostavba je vybudována z cihelných tepelných bloků a fasáda je zateplena 10 cm silnou vrstvou polystyrenu, což zaručuje vysokou energetickou účinnost. Podlahy jsou pokryty kvalitními dlaždicemi, okna jsou kombinací hliníkových a PVC rámů s třívrstvým sklem, vybavena žaluziemi a sítěmi proti hmyzu. Každý pokoj je klimatizován, včetně obývacího pokoje. Pro maximální komfort je v koupelnách instalováno elektrické podlahové vytápění. Bezpečnost zajišťují protipožární a bezpečnostní vchodové dveře. Předpokládá se, že nemovitost získá energetický průkaz třídy A.

Privlaka je malebné rybářské a turistické městečko, které se nachází jen 15 minut jízdy od města Zadar, na rozlehlém písečném poloostrově mezi historickým královským městem Nin a ostrovem Vir. Tato lokalita je ideální pro ty, kteří touží po klidném středomořském životním stylu v těsné blízkosti moře. Křišťálově čisté moře a dlouhé písečné zátoky jsou jako stvořené pro relaxaci a vodní sporty. Privlaka nabízí veškerou potřebnou občanskou vybavenost, včetně obchodů, restaurací, pošty, polikliniky a dalších služeb. Milovníci sportu a aktivního odpočinku zde najdou ideální podmínky pro plachtění, surfování, cyklistiku a další volnočasové aktivity.

Investice do nemovitosti u moře v Chorvatsku nabízí skvělou příležitost pro letní rekreační bydlení, nebo jako zdroj příjmů z pronájmu. Privlaka, svou strategickou polohou blízko Zadaru a krásnou přírodní scenérií, patří mezi oblíbené destinace turistů i místních obyvatel. S rostoucí poptávkou po nemovitostech v této oblasti se tak jedná o výhodnou investici.

Mojenemovitostumore je vaším spolehlivým partnerem pro koupi nemovitosti u moře v Chorvatsku. Nabízíme širokou škálu nemovitostí a kompletní služby, od výběru vhodného objektu až po právní a finanční poradenství. Naším cílem je zajistit bezproblémový a bezpečný nákup vaší vysněné nemovitosti u moře.

Kontaktujte nás pro více informací nebo si domluvte prohlídku této výjimečné nemovitosti! Nepropásněte příležitost vlastnit luxusní apartmán u moře v srdci Dalmácie.

Podlaží
1
Počet podlaží
3
Dispozice
4+kk
Výhled na moře
Ano
Plocha
115 m2
Užitná plocha
102.85 m2
Terasa
100 m2
Parkování
Ano

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00