Prodej nového apartmánu se zahradou v Primoštenu

Primošten, Chorvatsko – ID 14586
170 000 € ≈ 4 302 700 Kč
Plocha 52 m2
Dispozice 2+kk
Podlaží 1/3
Moře 850 m
Stav Volné
Období Letní sezóna

Nabízíme k prodeji moderní apartmán v novostavbě, který se nachází v klidné části Primoštenu v oblasti Rupe, pouhých 850 m od moře, pláže a centra města.

Apartmán se nachází v přízemí pětipatrové rezidenční budovy a má vnitřní plochu 45 m². Dispozice bytu zahrnuje vstupní prostor, ložnici, koupelnu, kuchyni spojenou s obývacím pokojem a terasu.

Součástí apartmánu je také zahrada o rozloze 67 m², která poskytuje příjemné venkovní prostředí pro relaxaci.

Vybavení a technické standardy:

Nosná konstrukce z armovaného betonu s výplní z cihel POROTHERM, přičemž přepážky jsou také z cihel.

Fasáda: Izolační systém s EPS deskami o tloušťce 10 cm.

Okna a dveře: PVC profily GEALAN S9000 v antracitové barvě, hliníkové rolety na elektrický pohon, bezpečnostní vchodové dveře.

Sanitární vybavení: Moderní Geberit toalety, elektrické podlahové topení, protiskluzové keramické dlažby.

Topení a chlazení: Multi split invertní klimatizační systém, podlahové vytápění v koupelně.

Osvětlení: LED osvětlení v interiéru, na schodištích a v exteriéru, včetně ambientního LED osvětlení v zahradě.

Tento apartmán v Primoštenu představuje ideální investici pro ty, kteří hledají klidné bydlení s výbornou dostupností k moři a všem potřebným službám. Výhodou je i soukromá zahrada, která poskytuje ideální prostor pro odpočinek nebo venkovní aktivity. Blízkost pláží a centra města zajišťuje, že máte veškeré zázemí na dosah ruky. Nemovitost je rovněž ideální pro turistické pronájmy.

Primošten je jedním z nejkrásnějších a nejvyhledávanějších měst na chorvatském pobřeží. Nabízí malebné uličky, historické památky a nádherné pláže s čistým mořem. Město se pyšní bohatou gastronomickou nabídkou, kavárnami a restauracemi, kde si můžete vychutnat tradiční dalmatská jídla. Primošten je ideálním místem jak pro trvalé bydlení, tak pro rekreační pobyty.

Chorvatsko je jednou z nejoblíbenějších turistických destinací v Evropě, známé svým čistým mořem, nádhernými plážemi a bohatou kulturou. Země nabízí výbornou infrastrukturu, moderní služby a mnoho možností pro sportovní a kulturní vyžití. Chorvatské pobřeží je ideální pro investice do nemovitostí díky stálému růstu zájmu turistů a rozvoji místních měst a letovisek.

Naše realitní kancelář nabízí komplexní servis, který vám usnadní celý proces nákupu nemovitosti v Chorvatsku. Zajistíme pro vás vše, od právního poradenství po převod vlastnictví. Pomůžeme vám najít nemovitost přesně podle vašich požadavků a zajistíme, aby váš nákup proběhl bez starostí. Specializujeme se na nemovitosti u moře a nabízíme širokou škálu apartmánů, vil a domů v různých lokalitách podél Jadranského pobřeží.

Tuto nabídku si právě prohlíží další 2 lidé
Proces nákupu v Chorvatsku Investice Dofinancování Reference Užitečné informace
Hledáte nemovitost jako investici? Zkuste jainvestuji.cz.
Podlaží
1
Počet podlaží
3
Dispozice
2+kk
Plocha
52 m2
Užitná plocha
45 m2
Terasa
67 m2
Parkování
Ano

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00