Plně zařízený apartmán s bazénem a výhledem na moře v Medulinu

Medulin, Medulin, Chorvatsko – ID 13592
149 000 € ≈ 3 738 410 Kč
Plocha 48 m2
Dispozice 2+kk
Podlaží 2/3
Moře 300 m
Stav Volné
Období Letní sezóna

K prodeji nabízíme plně vybavený a zařízený apartmán na skvělé lokalitě, pouhých 300 metrů od moře.

Tento apartmán poskytuje možnost využití bazénu a nabízí nádherný výhled na moře.

Apartmán se nachází ve druhém patře menší rezidenční budovy a zahrnuje: chodbu, prostorný obývací pokoj s kuchyní, jednu ložnici, koupelnu a dva balkony, z nichž jeden nabízí výhled na moře

Apartmán je orientován na jihozápad, což zajišťuje dostatek přirozeného světla.

Prodává se plně zařízený a vybavený.

K apartmánu patří parkovací místo a možnost využití krásného bazénu, který je obklopen středomořskou vegetací.

Apartmán má veškerou potřebnou dokumentaci a je okamžitě k dispozici. Je ideální pro letní dovolenou nebo pronájem během turistické sezóny.

Medulin je oblíbené turistické město na Istrijském poloostrově, které nabízí bohaté možnosti pro rekreaci a zábavu. Přírodní krásy, dlouhé pláže s čistým mořem a bohaté kulturní dědictví dělají z Medulinu skvělé místo pro trvalé bydlení i letní dovolenou. Město je známé svou přívětivou atmosférou, kvalitní infrastrukturou a širokou nabídkou sportovních aktivit, včetně cyklistiky, plachtění a potápění. Medulin také nabízí mnoho restaurací, kaváren a obchodů, takže zde najdete vše potřebné pro pohodlný a příjemný pobyt.

Tento byt je ideální volbou pro ty, kteří hledají klidné místo k bydlení nebo rekreační apartmán s výhledem na moře a snadným přístupem k plážím a místní vybavenosti. Neváhejte nás kontaktovat pro více informací nebo sjednání prohlídky této výjimečné nemovitosti.

Pokud tento apartmán není přesně tím, co hledáte, neváhejte nás kontaktovat. Rádi vám pomůžeme najít nemovitost, která splní vaše přání a potřeby. Nabízíme široký výběr apartmánů, domů a pozemků v Medulinu a okolí. Stačí nám sdělit vaše požadavky a my se postaráme o zbytek.

Podlaží
2
Počet podlaží
3
Dispozice
2+kk
Výhled na moře
Ano
Plocha
48 m2
Užitná plocha
47 m2
Balkon
Ano
Bazén
Bazén
Parkování
Ano

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00