Plně zařízený a vybavený apartmán v Medulinu

Medulin, Medulin, Chorvatsko – ID 14204
180 000 € ≈ 4 526 100 Kč
Plocha 41 m2
Dispozice 2+kk
Podlaží 3/3
Moře 450 m
Stav Volné
Období Letní sezóna

Investiční informace Jak to funguje?

Měsíční výnos: 1050 €
Roční výnos: 7.0%

Nabízíme k prodeji plně zařízený a vybavený apartmán v Medulinu, který se nachází ve druhém patře o celkové ploše 41,81 m².

Byt zahrnuje předsíň, obývací pokoj s jídelním koutem a kuchyní, ložnici, koupelnu a balkon/lodžii. V podkroví je k dispozici úložný prostor, který patří k tomuto bytu.

Apartmán je situován na jedné z nejatraktivnějších lokalit v Medulinu, jen několik minut chůze od známé písčité pláže Bijeca. V blízkosti se nachází veškerá potřebná občanská vybavenost, jako jsou školy, školky, lékárny, obchody a další služby.

Apartmán se nachází v obytné budově, pouhých 450 metrů od pláže, v klidné slepé ulici.

Je kompletně zařízený, klimatizovaný a připravený pro nového majitele.

Před budovou je zajištěno parkovací místo.

Medulin je oblíbené turistické letovisko, které kromě nádherných pláží nabízí i širokou škálu volnočasových aktivit a vynikající infrastrukturu. Díky své strategické poloze je ideálním místem jak pro trvalé bydlení, tak i pro rekreační využití.

Pokud máte specifické požadavky na nemovitost, rádi vám pomůžeme s vyhledáním a výběrem ideálního bytu či domu v Medulinu a jeho okolí. Nabízíme profesionální poradenství a asistenci při celém procesu nákupu, abyste našli svůj vysněný domov u moře.

Podlaží
3
Počet podlaží
3
Dispozice
2+kk
Plocha
41 m2
Užitná plocha
40 m2
Balkon
Ano
Garáž
Ano
Parkování
Ano

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00