Novy podkrovní byt s výhledem na moře, Sveti Filip i Jakov

Sveti Filip i Jakov, Chorvatsko – ID 14453
325 890 € ≈ 8 170 062 Kč
Plocha 93 m2
Dispozice 3+kk
Podlaží 3/3
Moře 380 m
Stav Ve výstavbě
Období Letní sezóna

Nabízíme k prodeji vynikající podkrovní apartmán v moderní novostavbě nacházející se ve městě Sveti Filip i Jakov.

Tento prostorný apartmán se nachází ve 2. patře a poskytuje nádherný výhled na moře. Dispozice apartmánu zahrnuje chodbu, dvě ložnice, koupelnu, WC, kuchyň s jídelním koutem, obývací pokoj, krytou terasu a balkon. Součástí apartmánu je také střešní terasa, která je ideálním místem pro relaxaci s výhledem na moře a okolní krajinu.

Apartmán o čisté užitné ploše 93,35 m² je dostatečně prostorný a komfortní pro každodenní život. K bytu náleží parkovací místo před domem. Celková čistá plocha včetně všech příslušenství činí 95,85 m².

Apartmán se nachází pouhých 800 metrů od moře a centra města, což zajišťuje skvělou dostupnost ke všem potřebným službám.

Tento apartmán je nabízen prostřednictvím společnosti, což znamená, že kupující je osvobozen od placení daně z nemovitosti.

Dokončení stavby je plánováno na jaro 2025, a budova bude vybavena výtahovým systémem.

Apartmán je stavěn z kvalitních tepelných cihelných bloků s 10 cm polystyrenovou izolací. Okna jsou PVC s trojskelným sklem, elektrickými žaluziemi a sítěmi proti hmyzu. V bytě je klimatizace v každé ložnici a obývacím pokoji. Koupelny a WC budou vybaveny podlahovým vytápěním, zatímco podlahové krytiny jsou z laminátu a dlažby. Vstupní dveře jsou bezpečnostní a protipožární. Byt splňuje vysoké energetické nároky a očekává se, že získá energetický certifikát třídy A+.

Vlastnictví bytu u moře v oblíbené lokalitě Sveti Filip i Jakov nabízí nejen komfortní bydlení, ale také skvělou příležitost pro rekreační pobyty nebo dlouhodobou investici. Díky výborné poloze a výhledům na moře je tento byt perfektní pro každého, kdo hledá klidné prostředí u Jadranu s veškerým komfortem moderního bydlení.

Sveti Filip i Jakov je malebné přímořské městečko nacházející se mezi Zadarem a Biogradem na pobřeží Pašmanského moře. Město je známé svými krásnými plážemi, tradičními letními sídly a přátelskou atmosférou. Obyvatelé mohou využívat širokou škálu restaurací, kaváren a obchodů, zatímco blízké město Biograd nabízí rozšířenou nabídku služeb a rekreačních zařízení, včetně Fun Parku Mirnovec, který je ideálním místem pro rodiny.

Chorvatsko je jednou z nejatraktivnějších destinací pro investice do nemovitostí díky svému krásnému pobřeží, příznivému klimatu a stabilnímu trhu. Investice do nemovitosti v oblasti jako je Sveti Filip i Jakov nabízí nejen skvělý návrat investice, ale také možnost užívat si relaxačního života u moře. Díky vyhledávaným lokalitám na pobřeží Jadranu a rostoucí turistické poptávce, jsou nemovitosti v Chorvatsku vysoce ceněny.

S Mojenemovitostumore vám nabízíme kompletní servis při koupi luxusních nemovitostí u moře. Naše zkušenosti na trhu s nemovitostmi v Chorvatsku nám umožňují najít ideální bydlení nebo investiční příležitost přesně podle vašich požadavků. Zajistíme pro vás bezproblémový průběh koupě, včetně všech právních a technických formalit.

Pokud vás tato nemovitost zaujala, neváhejte nás kontaktovat pro více informací nebo sjednání prohlídky. Pomůžeme vám najít ideální nemovitost v Chorvatsku podle vašich představ

Podlaží
3
Počet podlaží
3
Dispozice
3+kk
Výhled na moře
Ano
Plocha
93 m2
Užitná plocha
90 m2
Terasa
Ano
Balkon
Ano
Parkování
Ano

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00