Nový plně zařízený apartmán s terasou v širším centru Vodic

Vodice, Chorvatsko – ID 14391
285 000 € ≈ 7 166 325 Kč
Plocha 89 m2
Dispozice 3+kk
Podlaží 1/3
Moře 500 m
Stav Volné
Období Celoroční

Investiční informace Jak to funguje?

Měsíční výnos: 1425 €
Roční výnos: 6.0%

Na prodej je nový, moderní apartmán s terasou, který se nachází v atraktivní lokalitě širšího centra Vodic. Tento apartmán je situován v blízkosti školy, školky a obchodů, přičemž centrum města je vzdáleno pouze 250 metrů a městská promenáda pouhých 500 metrů.

Apartmán se nachází v přízemí novostavby, orientovaném na jihovýchod. Jeho celková plocha činí 85,52 m², přičemž s připojeným parkovacím místem je to 89,27 m². Dispozice bytu zahrnuje chodbu, kuchyň spojenou s jídelnou, obývací pokoj, koupelnu, WC, dvě ložnice a terasu o rozloze 9,06 m².

K vybavení apartmánu patří fasáda s tepelnou izolací (stiropor), bezpečnostně - protipožární vstupní dveře, klimatizace, kvalitní podlahové krytiny, vysoká úroveň keramických obkladů a sanitární techniky v koupelně, elektrické podlahové topení v koupelně, klouzavé dveře v obývacím pokoji a PVC okna s elektrickými roletami. K apartmánu náleží také parkovací místo o velikosti 15 m².

Cenová nabídka je následující:

- Bez nábytku: 250.000 eur

- OPCE 1: 267.000 € (včetně vestavěné kuchyně se spotřebiči, závěsů, markýzy a osvětlení)

- OPCE 2: 285.000 eur (včetně kompletního nábytku)

Vodice jsou známé turistické město na chorvatském pobřeží Jadranu, situované v Šibensko-kninské županiji. Město se pyšní krásnými plážemi, živou atmosférou a bohatou nabídkou kulturních a zábavních aktivit. Vodice jsou ideálním místem pro rodinnou dovolenou i pro aktivní odpočinek, s blízkostí historického města Šibenik a národních parků jako Krka a Kornati.

Pokud tento apartmán nevyhovuje vašim požadavkům, rádi vám pomůžeme najít jinou nemovitost, která bude splňovat vaše specifické potřeby. Naše nabídka zahrnuje široký výběr luxusních vil, apartmánů a domů v různých lokalitách a cenových kategoriích. Kontaktujte nás a sdělte nám vaše preference – postaráme se o to, aby vaše hledání nemovitosti bylo co nejpříjemnější a nejefektivnější.

Podlaží
1
Počet podlaží
3
Dispozice
3+kk
Výhled na moře
Ano
Plocha
89 m2
Užitná plocha
85.52 m2
Terasa
Ano
Parkování
Ano

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00