Nový apartmán u moře s parkovacím místem v Podace – Makarská riviéra

Podaca, Chorvatsko – ID 14403
210 000 € ≈ 5 280 450 Kč
Plocha 61 m2
Dispozice 3+kk
Podlaží 2/3
Moře 220 m
Stav Volné
Období Letní sezóna

Investiční informace Jak to funguje?

Měsíční výnos: 875 €
Roční výnos: 5.0%

V exkluzivní nabídce máme poslední dva volné apartmány v nově stavěné budově v Podace na oblíbené Makarské riviéře.

Apartmán S6 se nachází v 1. patře a má výměru 61,05 m². Tento prostorný apartmán zahrnuje dvě ložnice, obývací pokoj s kuchyní a jídelním koutem, koupelnu a balkón s nádherným výhledem.

Součástí apartmánu je také parkovací místo, které je zahrnuto v ceně.

Tento apartmán nabízí skvělý investiční potenciál – prodávající již zajistil správu nemovitosti s očekávaným čistým ročním výnosem.

V sezóně od 15. června do 15. září lze očekávat čistý zisk přibližně 8 000 eur (200 000 Kč) po odečtení všech nákladů. Mimo sezónu je plánováno pronajímat apartmán na dva měsíce za 2 000 eur. Apartmán se prodává nevybavený, což vám umožní dovybavit interiér podle vašich preferencí a vkusu.

Vlastnictví apartmánu na Makarské riviéře je ideální kombinací pohodlného života u moře a výhodné investice. Makarská riviéra patří mezi nejoblíbenější turistické destinace v Chorvatsku, což zajišťuje stabilní poptávku po krátkodobém i dlouhodobém pronájmu. Nemovitost u moře nabízí nejen skvělou možnost pro vlastní relaxaci, ale i potenciál generovat pravidelný příjem. Investice do nemovitosti v Podace je skvělou volbou pro ty, kteří hledají ideální kombinaci osobního využití a zhodnocení investice.

Podaca je malebné letovisko nacházející se na jedné z nejkrásnějších částí chorvatského pobřeží – na Makarské riviéře. Toto klidné městečko je proslulé svými čistými plážemi s jemnými oblázky a křišťálově čistým mořem. Podaca nabízí poklidnou atmosféru, která je ideální pro rodinné dovolené, ale zároveň poskytuje řadu možností pro aktivní rekreaci a kulturní vyžití. Historické centrum města s úzkými uličkami, starobylými kamennými domy a tradičními restauracemi dotváří unikátní středomořský ráz, který návštěvníky okouzlí.

Chorvatsko je jednou z nejžádanějších destinací pro koupi nemovitostí v Evropě. Krásné pobřeží Jaderského moře, bohatá historie, výborná infrastruktura a stabilní trh s nemovitostmi dělají z Chorvatska atraktivní lokalitu pro investory. Makarská riviéra, kde se Podaca nachází, je jednou z perel chorvatského pobřeží a nabízí jedinečnou kombinaci přírodních krás a moderního životního stylu. Nemovitosti v této oblasti mají vysoký potenciál růstu hodnoty a představují výbornou příležitost pro investici.

S Mojenemovitostumore vám pomůžeme najít ideální nemovitost podle vašich přání a potřeb. Specializujeme se na prodej nemovitostí v Chorvatsku, zejména na Makarské riviéře a v dalších atraktivních lokalitách. Nabízíme profesionální a individuální přístup – ať už hledáte apartmán s výhledem na moře, luxusní vilu nebo investiční nemovitost, jsme tu pro vás. Naše dlouholeté zkušenosti a detailní znalosti trhu nám umožňují poskytovat kvalitní služby a zajistit hladký průběh celého nákupního procesu.

Kontaktujte nás a rádi vám pomůžeme najít tu pravou. Nezmeškejte tuto jedinečnou příležitost k investici nebo ke koupi vysněného apartmánu u moře!

Podlaží
2
Počet podlaží
3
Dispozice
3+kk
Výhled na moře
Ano
Plocha
61 m2
Užitná plocha
60 m2
Balkon
Ano
Parkování
Ano

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00