Nový apartmán s výhledem na moře v novostavbě nedaleko pláže Mali Dubrovnik v Povljaně na Pagu.

Povljana, Pag, Chorvatsko – ID 14352
185 000 € ≈ 4 649 975 Kč
Plocha 63 m2
Dispozice 2+kk
Podlaží 2/3
Moře 330 m
Stav Volné
Období Letní sezóna

Investiční informace Jak to funguje?

Měsíční výnos: 1079 €
Roční výnos: 7.0%

Nabízíme k prodeji moderní dvouložnicový apartmán (S4) o rozloze 63 m², který se nachází ve prvním patře novostavby, pouhých 350 metrů od pláže Mali Dubrovnik v Povljaně na ostrově Pag.

Apartmán zahrnuje prostorný obývací pokoj, koupelnu, ložnici a balkon, který poskytuje příjemné místo k relaxaci a výhledy na okolí.

K apartmánu náleží také parkovací místo se zásuvkou pro dobíjení elektromobilu, přičemž každá zásuvka je napojena na elektroměr bytu, což zajišťuje komfortní a udržitelné bydlení.

Povljana na ostrově Pag je klidné přímořské letovisko, které nabízí ideální podmínky pro rodinnou dovolenou i trvalé bydlení. Městečko se pyšní krásnými plážemi, čistým mořem a příjemným středomořským klimatem. V okolí najdete veškerou potřebnou infrastrukturu, včetně restaurací, obchodů a sportovních zařízení. Povljana je také výbornou základnou pro objevování dalších krás ostrova Pag, známého svou jedinečnou přírodou a kulturními památkami.

Pokud hledáte nemovitost v této atraktivní lokalitě, rádi vám pomůžeme najít ideální apartmán nebo dům dle vašich specifických požadavků. Nabízíme profesionální poradenství a asistenci při celém procesu nákupu nemovitosti, abyste našli svůj vysněný domov u moře.

Podlaží
2
Počet podlaží
3
Dispozice
2+kk
Výhled na moře
Ano
Plocha
63 m2
Užitná plocha
60 m2
Balkon
Ano
Parkování
Ano

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00