Nový apartmán s velkou terasou, garáží a zahradou v Medulinu.

Medulin, Medulin, Chorvatsko – ID 14199
210 000 € ≈ 5 280 450 Kč
Plocha 64 m2
Dispozice 3+kk
Podlaží 2/3
Moře 800 m
Stav Volné
Období Letní sezóna

Nabízíme k prodeji novostavbu apartmanu s velkou terasou, garáží a zahradou v Medulinu.

Apartmán se nachází v 1. patře menšího bytového domu a skládá se z prostorného obývacího pokoje s kuchyní a jídelním koutem, ze kterého je přístup na terasu o čisté ploše 12,82 m² (celková plocha 28,28 m²). Dále jsou v bytě dvě ložnice a koupelna.

K apartmánu náleží garáž, jedno parkovací místo a zahrada o rozloze 60 m². Je zde také možnost přikoupení skladovacího prostoru.

Kupující je osvobozen od platby daně z nemovitosti, což představuje významnou úsporu při koupi.

Medulin je oblíbené turistické město na jihu Istrijského poloostrova, které nabízí nádherné pláže, bohatou historii a moderní infrastrukturu. Díky své výhodné poloze a klidnému prostředí je ideálním místem jak pro trvalé bydlení, tak i pro rekreační účely.

Pokud hledáte nemovitost, která by splňovala vaše specifické požadavky, rádi vám pomůžeme s vyhledáním a výběrem ideálního bytu nebo domu v Medulinu a okolí. Nabízíme profesionální poradenství a podporu při celém procesu nákupu nemovitosti.

Podlaží
2
Počet podlaží
3
Dispozice
3+kk
Plocha
64 m2
Užitná plocha
62 m2
Terasa
Ano
Balkon
Ano
Garáž
Ano
Parkování
Ano

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00