Nový 2+kk v blízkosti pláže a občanské vybavenosti za veľmi výhodnou cenu, Intercontinental district

Hurghada , Egypt – ID 13266
52 000 € ≈ 1 310 140 Kč
Plocha 80 m2
Dispozice 2+kk
Podlaží 1/3
Moře 600 m
Stav Volné
Období Celoroční

Tento super deluxe byt připravený k nastěhování o velikosti 80 m2 se nachází v 1. patře ve čtvrti Intercontinental - Hurghada. Byt se nachází v soukromém komplexu s 24h ochranu a omezením přístupem pouze pro majitele a jejich hosté. Vzdálenost od veřejné pláže Beach číslo 9 je 600 metrů.

Apartmán se skládá z jedné ložnice, jedné koupelny, prostorného obývacího prostoru, kuchyně, jídelny a balkonu. Nachází se ve druhé řadě od turistické promenády Hurghada. Během 5 minut chůze budou mít majitelé přístup k veškerému potřebnému vybavení a vše, co kdy budete potřebovat bude jen pár minut od vašeho bytu. S nábytkem a vybavení rádi pomůžeme.

Apartmán je vhodný pro ty, kdo hledají luxus, soukromí a vynikající polohu. Byt je dokončen z nejkvalitnějších materiálů a má propracovaný moderní design a je v docházkové vzdálenosti od nedaleké veřejné pláže. Jedna se o novostavbu a budova je řádně registrována na základě zelené smlouvy.

Umístění:

Byt se nachází ve čtvrti Intercontinental, je v docházkové vzdálenosti od veřejné pláže „Beach no.9“, je pouze 5 minut od turistické promenády Hurghada, 5 minut od nákupního centra Senzo, 5 minut od Carrefouru, 5 Minuty od oblasti Kawther, 10 minut od mezinárodního letiště Hurghada, 15 minut od Sahl Hasheesh a 20 minut od El Gouna.

Podlaží
1
Počet podlaží
3
Dispozice
2+kk
Plocha
80 m2
Užitná plocha
64 m2
Terasa
Ano
Parkování
Ano
Ostraha
Ostraha

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00