Nově zařízený a moderní apartmán s bazénem a zahradou ve Vodicích

Vodice, Chorvatsko – ID 14325
359 000 € ≈ 9 023 465 Kč
Plocha 98 m2
Dispozice 3+kk
Podlaží 1/3
Moře 850 m
Stav Volné
Období Letní sezóna

Nabízíme k prodeji prostorný a plně zařízený byt s bazénem a zahradou, který se nachází na klidné lokalitě, pouhých 850 metrů od pláže Hangar a 1500 metrů od centra města.

Byt SJ2 se nachází v přízemí a má moderní design a funkční dispozici. Byt o celkové ploše 98,24 m² zahrnuje 60,86 m² obytné plochy, 17,82 m² kryté terasy a 19,53 m² nekryté terasy. Skládá se z chodby, koupelny, dvou ložnic, prostorné kuchyně s jídelnou a obývacího pokoje, který má přístup na krytou i nekrytou terasu. Na nekryté terase se nachází bazén o rozloze 14,45 m² a solárium s venkovní sprchou. Západní strana bytu je obklopena krásně upravenou zahradou o rozloze 85 m², která je vybavena zavlažovacím systémem a je kompletně oplocena, což zajišťuje maximální soukromí. K bytu náleží také venkovní gril a dvůr, který může sloužit jako parkovací místo pro dvě vozidla. Kompletní nábytek je zahrnut v ceně nemovitosti a byt je připraven k okamžitému nastěhování.

Tento dvoupokojový byt v novostavbě je součástí menší moderní budovy se čtyřmi bytovými jednotkami, která byla postavena v roce 2023 podle nejnovějších stavebních standardů. Budova má tři podlaží: přízemí, první a druhé patro. Mezi vybavení patří fasáda z polystyrenu, bezpečnostní a protipožární vstupní dveře, plně vybavená kuchyň, klimatizace v každé místnosti, oddělený vchod, kvalitní keramika a sanitární vybavení Hans Grohe, podlahové vytápění v obývacím pokoji a koupelně, elektrické rolety, antracitová PVC okna s moskytiérami.

Vodice je oblíbené turistické městečko na chorvatském pobřeží, známé svými plážemi, bohatou nabídkou kulturních a volnočasových aktivit a blízkostí přírodních krás, jako je národní park Krka. Díky své výborné poloze a atraktivní infrastruktuře je ideálním místem pro trvalé bydlení i rekreační pobyty.

Pokud hledáte podobnou nemovitost nebo máte specifické požadavky, rádi vám pomůžeme najít ideální byt či dům v této oblasti. Nabízíme profesionální poradenství a asistenci při celém procesu nákupu.

Podlaží
1
Počet podlaží
3
Dispozice
3+kk
Plocha
98 m2
Užitná plocha
60.86 m2
Terasa
Ano
Bazén
Bazén
Parkování
Ano

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00