Nádherná vila s bazénem a panoramatickým výhledem na moře, Zagora, Kotor

Zagora, Černá Hora – ID 14221
750 000 € ≈ 18 858 750 Kč
Plocha 800 m2
Dispozice 3+1
Moře 800 m
Stav Volné
Období Celoroční

Nabízíme k prodeji krásnou samostatnou vilu v idylické lokalitě města Zagora v regionu Kotor, Černá Hora.

Tento cihlový dům se nachází na prostorném pozemku o rozloze 800 m², z čehož zastavěná plocha činí 75 m² a obytná plocha je 150 m², rozložená na dvě patra.

Dům je velmi dobře udržovaný a připravený k okamžitému nastěhování. Nabízí dispozici 3+1, což zahrnuje tři pokoje a jednu kuchyň.

Z každého pokoje se vám naskytne nádherný výhled na moře, které je vzdáleno pouhých 800 metrů.

Součástí domu je také balkon a prostorná terasa, které jsou ideální pro relaxaci na čerstvém vzduchu.

K dispozici je rovněž parkovací stání, krytý přístřešek, venkovní bazén, oplocená zahrada a betonové schodiště. Dům je napojen na veškeré inženýrské sítě – vodovod, elektřinu (230 V i 400 V), a kanalizaci se septikem.

Vytápění je řešeno lokálně pomocí elektrických spotřebičů.

Tento dům je ideální volbou pro ty, kteří hledají klidnou část obce, ale přesto chtějí být v blízkosti všech potřebných komunikací – dálnice, silnice, městské dopravy. Nemovitost je částečně vybavena a připravena k okamžitému nastěhování od září 2024.

Zagora je malebné městečko s bohatou historií a krásnou přírodou, která okouzlí každého návštěvníka. Blízkost Kotorského zálivu, který je zařazen mezi kulturní památky UNESCO, činí toto místo velmi atraktivním pro život i rekreaci. Černá Hora je také známá svými nádhernými plážemi a turistickými atrakcemi, což zajišťuje pestrou nabídku aktivit v letní sezóně i během celého roku.

Pokud máte zájem o koupi nemovitosti v této oblasti, jsme připraveni vám pomoci s hledáním ideálního domova. Nabízíme širokou škálu nemovitostí, které splňují různé preference a potřeby. Neváhejte nás kontaktovat a domluvit si prohlídku této výjimečné nemovitosti nebo konzultaci ohledně dalších nabídek.

Počet podlaží
2
Dispozice
3+1
Výhled na moře
Ano
Plocha
800 m2
Pozemek
800 m2
Užitná plocha
150 m2
Terasa
Ano
Balkon
Ano
Bazén
Ano
Zastavěná plocha
75 m2
Parkování
Ano

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00