Moderní vila s bazénem v Privlace - ideální místo pro odpočinek a zábavu

Privlaka, Chorvatsko – ID 14396
630 000 € ≈ 15 841 350 Kč
Plocha 573 m2
Dispozice 4+kk
Moře 1 200 m
Stav Ve výstavbě
Období Celoroční

Tato krásná a moderní vila s bazénem se nachází v klidné části Privlaky, pouhých 1,2 km od moře a 1 km od centra města. Vila byla navržena s důrazem na pohodlí, relaxaci a zábavu, což ji činí ideální volbou pro trvalé bydlení, prázdninové pronájmy i víkendové pobyty. Vila nabízí plně vybavenou kuchyň, prostornou jídelnu a otevřený obývací pokoj s nádherným výhledem na terasu a bazén. Tři prostorné ložnice mají vlastní koupelny, celkem jsou k dispozici tři koupelny a jedno samostatné WC. Praktickým doplňkem je také spíž. Všechny pokoje, včetně obývacího prostoru, jsou klimatizovány, což zajišťuje maximální komfort během celého roku.

Venkovní terasa s bazénem přímo vybízí k odpočinku. Letní kuchyň a jídelní kout venku jsou ideální pro grilování a společné chvíle s rodinou či přáteli. Pozemek je kompletně oplocen a zajišťuje dostatečné soukromí, přičemž vila je připojena na elektrickou síť i vodovodní řád.

Tato nemovitost nabízí nejen luxusní prostor k relaxaci, ale také skvělý investiční potenciál. Díky své strategické poloze v Privlace je vila skvělým výchozím bodem pro návštěvu okolních dalmatských měst a turistických atrakcí. Vzdálenost do Zadaru je pouhých 18 km, do historického města Nin 4 km, a k písečným plážím Sabunike jen 1,5 km. Ostrovy Vir a Pag, nacházející se nedaleko, jsou známé svou krásnou přírodou a možnostmi rekreace. Výhodná poloha znamená, že tato vila je ideální jak pro osobní využití, tak jako investice s vysokým potenciálem pronájmu turistům.

Privlaka je malebné rybářské a turistické městečko, které nabízí vše, co potřebujete pro příjemný středomořský život. Díky průzračnému moři a dlouhým písečným plážím je Privlaka ideální destinací pro rodinnou dovolenou. Městečko poskytuje veškeré potřebné zázemí – obchody, restaurace, poštu, lékařské služby – a zároveň nabízí poklidnou atmosféru, daleko od rušných turistických center. Milovníci sportu mohou využít bohaté možnosti vodních aktivit, jako je plachtění nebo surfování.

Chorvatsko je vyhledávanou destinací pro investice do nemovitostí díky svému jedinečnému pobřeží, čistému moři a bohatému kulturnímu dědictví. Zadar a jeho okolí, včetně Privlaky, patří mezi nejkrásnější a nejžádanější oblasti pro nákup nemovitostí. Chorvatsko nabízí stabilní trh a výhodné podmínky pro investory, kteří chtějí zhodnotit své investice prostřednictvím turistických pronájmů nebo vlastního využití.

Mojenemovitostumore je spolehlivým partnerem při hledání nemovitosti v Chorvatsku. Nabízíme individuální přístup a širokou nabídku nemovitostí u moře, od apartmánů po luxusní vily. Naše dlouholeté zkušenosti a znalost místního trhu nám umožňují najít pro vás ideální nemovitost, ať už hledáte klidné bydlení u moře, nebo investiční příležitost s vysokým výnosem z pronájmu. S našimi profesionálními službami máte jistotu, že celý proces koupě proběhne bez komplikací.

Pokud hledáte nemovitost v Privlace nebo v okolí Zadaru, neváhejte nás kontaktovat. Pomůžeme vám najít ideální místo pro váš nový domov nebo investici.

Počet podlaží
1
Dispozice
4+kk
Plocha
573 m2
Pozemek
420 m2
Užitná plocha
138 m2
Terasa
Ano
Bazén
Ano
Zastavěná plocha
70 m2
Parkování
Ano
Obchod
1 km
Lékař
3 km
Kavárna
2 km
Restaurace
1 km
Bar
2 km
Škola/školka
1 km

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00