Moderní tří ložnicový apartmán, 1. patro, 400 m od pláže ve Vodicích

Vodice, Chorvatsko – ID 13771
375 000 € ≈ 9 425 625 Kč
Plocha 112 m2
Dispozice 4+kk
Podlaží 2/3
Moře 400 m
Stav Ve výstavbě
Období Letní sezóna

Nabízíme k prodeji luxusní čtyřpokojový apartmán na 1. patře, vzdálený pouze 400 metrů od pláže a nově zrekonstruované promenády u moře. Tento moderní apartmán se nachází v menší rezidenční budově, která nabízí celkem šest apartmánů, rozdělených na tři podlaží: přízemí, první patro a druhé patro.

Apartmán S3 se nachází v prvním patře rezidenční budovy a jeho čistá plocha činí 112,45 m². Dispozice zahrnuje vstupní prostor, chodbu, ložnici, prádelnu, koupelnu, druhou ložnici, otevřenou kuchyni, jídelnu a obývací pokoj s přístupem na krytou terasu o rozloze 22,45 m², odkud je nádherný výhled na moře. Apartmán má také přidělené parkovací místo ve dvoře budovy.

Budova moderního vzhledu je stavěna z kvalitních materiálů dle nejnovějších stavebních standardů a bude vybavena PVC okny s moskytiérami, skleněným zábradlím, fasádou z polystyrenu, roletami s elektrickým pohonem, podlahovým vytápěním, bezpečnostními vstupními dveřmi, vysoce kvalitními keramickými obklady, moderními sanitárními zařízeními v koupelně, klimatizací, TV/Internetovým připojením v pokojích a obývacím pokoji a video dohledem. Každý apartmán má přidělené jedno parkovací místo v dvorním prostoru budovy. Plánované dokončení stavby a možnost nastěhování je léto 2025.

Pokud máte specifické požadavky na nemovitost, neváhejte nás kontaktovat. Rádi vám pomůžeme najít ideální bydlení přesně podle vašich přání a potřeb. Nabízíme široký výběr nemovitostí od luxusních apartmánů po rodinné domy a vily, vše na atraktivních lokalitách. Stačí nám sdělit vaše preference a my vám připravíme nabídky, které splní vaše očekávání. Nechte nás být vaším průvodcem na cestě k vašemu novému domovu v krásném Chorvatsku.

Vodice je oblíbené turistické město nacházející se na pobřeží Jaderského moře v Chorvatsku. Je známé svou krásnou přírodou, čistými plážemi a bohatým kulturním životem. Historické jádro města nabízí úzké kamenné uličky, tradiční dalmatské restaurace a kavárny. V letních měsících město žije různými festivaly, koncerty a trhy. Promenáda podél moře je ideální pro večerní procházky, a místní pláže nabízejí ideální podmínky pro odpočinek a rekreační aktivity.

Tuto nabídku si právě prohlíží další 2 lidé
Proces nákupu v Chorvatsku Investice Dofinancování Reference Užitečné informace
Hledáte nemovitost jako investici? Zkuste jainvestuji.cz.
Podlaží
2
Počet podlaží
3
Dispozice
4+kk
Výhled na moře
Ano
Plocha
112 m2
Užitná plocha
100 m2
Terasa
Ano
Parkování
Ano

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00