Moderní novostavba, dvouložnicový apartmán, 2. patro, 400 m od pláže ve Vodicích

Vodice, Chorvatsko – ID 13696
365 000 € ≈ 9 135 950 Kč
Plocha 100 m2
Dispozice 3+kk
Podlaží 3/3
Moře 400 m
Stav Ve výstavbě
Období Letní sezóna

Na prodej je luxusní dvouložnicový byt ve 2. patře, vzdálený pouze 400 metrů od pláže a nově zrekonstruované promenády podél moře!

Apartmán S6 se nachází ve 2. patře rezidenční budovy a má čistou plochu 100,74 m². Skládá se z vstupní haly, chodby, první ložnice, prádelny, koupelny, druhé ložnice, otevřené kuchyně, jídelny a obývacího pokoje s výstupem na krytou a nekrytou terasu o rozloze 20,57 m², ze které je krásný výhled na moře.

K apartmánu náleží parkovací místo ve dvoře budovy.

Tato menší rezidenční budova, která se právě staví, zahrnuje celkem 6 bytů a nachází se na vynikající lokalitě. Budova má celkem tři podlaží: přízemí, 1. patro a 2. patro. Její moderní vzhled a stavba z kvalitních materiálů podle nejnovějších stavebních standardů zajišťují vysokou úroveň komfortu a bezpečnosti. Budova bude vybavena PVC okny s sítěmi proti hmyzu, skleněným zábradlím, fasádou s izolací z polystyrenu, elektrickými roletami, podlahovým vytápěním, bezpečnostními vstupními dveřmi, vysoce kvalitními keramickými obklady, moderními sanitárními zařízeními v koupelně, klimatizací, TV/Internet přípojkou v pokojích a obývacím pokoji.

Ke každému náleží jedno parkovací místo ve dvoře budovy. Plánovaný termín dokončení stavby a možnost nastěhování je v létě roku 2025.

Vodice je oblíbené turistické město nacházející se na pobřeží Jaderského moře. Je známé svou krásnou pláží, promenádou podél moře a bohatou nabídkou restaurací, kaváren a obchodů. Město nabízí pestrou škálu aktivit včetně vodních sportů, kulturních akcí a nočního života, což z něj činí ideální destinaci jak pro trvalé bydlení, tak pro rekreační pobyty.

Pokud hledáte nemovitost v této oblasti, nabízíme vám pomoc při hledání ideálního bydlení podle vašich specifických požadavků. Ať už preferujete moderní novostavby, tradiční dalmatské domy nebo luxusní vily s výhledem na moře, rádi vám pomůžeme najít to pravé. Naši zkušení makléři vám poskytnou kompletní servis od prohlídek až po právní a administrativní záležitosti spojené s koupí nemovitosti. Neváhejte nás kontaktovat a sdělte nám své požadavky, abychom mohli začít s hledáním vašeho vysněného domova.

Podlaží
3
Počet podlaží
3
Dispozice
3+kk
Výhled na moře
Ano
Plocha
100 m2
Užitná plocha
90 m2
Terasa
Ano
Parkování
Ano

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00