Moderní novostavba – Apartmán v 1. patře, 400 m od pláže ve Vodicích

Vodice, Chorvatsko – ID 13770
330 000 € ≈ 8 294 550 Kč
Plocha 100 m2
Dispozice 3+kk
Podlaží 2/3
Moře 400 m
Stav Ve výstavbě
Období Letní sezóna

Nabízíme k prodeji luxusní dvoupokojový apartmán v **prvním patře** moderní rezidenční budovy, vzdálený pouhých **400 metrů od pláže** a krásné nově zrekonstruované promenády u moře ve městě Vodice. Tento prostorný apartmán o ploše **100,74 m²** se nachází v menší rezidenční budově, která obsahuje pouze šest apartmánů rozdělených do tří podlaží – přízemí, první patro a druhé patro.

Dispozice apartmánu S4 zahrnuje vstupní prostor, chodbu, ložnici, prádelnu, koupelnu, druhou ložnici, otevřenou kuchyň spojenou s jídelnou a obývacím pokojem. Z obývacího pokoje je přístup na krytou terasu o velikosti 20,57 m², která poskytuje nádherný výhled na moře. Součástí apartmánu je také přidělené parkovací místo ve dvoře budovy.

Vlastnictví apartmánu u moře v atraktivní destinaci, jakou je Vodice, nabízí nejen možnost užívat si krásné pláže a sluneční paprsky, ale i výhodnou investiční příležitost. Apartmán je vhodný pro trvalé bydlení, rekreační pobyty nebo krátkodobý a dlouhodobý pronájem turistům. Díky své blízkosti k moři a modernímu vybavení je tato nemovitost ideální pro ty, kdo hledají pohodlí a luxus uprostřed středomořské atmosféry.

Vodice je oblíbené turistické město na pobřeží Jaderského moře v Chorvatsku, známé svou krásnou přímořskou promenádou, čistými plážemi a bohatou nabídkou zábavy a rekreace. Vodice nabízí kompletní infrastrukturu – od restaurací a kaváren po obchody, kulturní akce a sportovní zařízení. Poloha apartmánu v blízkosti pláže i centra města zaručuje, že vše, co potřebujete pro komfortní život nebo dovolenou, máte na dosah ruky.

Chorvatsko se stává stále populárnější destinací pro investory do nemovitostí, zejména díky svému nádhernému pobřeží, kulturnímu bohatství a stabilnímu trhu s nemovitostmi. Destinace jako Vodice, nacházející se v oblíbené Dalmácii, jsou vyhledávané pro svůj relaxační a přátelský životní styl, stejně jako pro nádherné pláže a průzračné moře. Chorvatsko nabízí i vynikající dopravní spojení s Evropou, což zvyšuje atraktivitu této oblasti pro investory.

S Mojenemovitostumore vám pomůžeme najít nemovitost, která splňuje všechny vaše požadavky a potřeby. Specializujeme se na prodej nemovitostí v Chorvatsku, zejména v oblíbených přímořských destinacích, jako jsou Vodice, Dalmácie a další atraktivní místa. Nabízíme kompletní poradenství od výběru nemovitosti až po asistenci při procesu koupě. Díky našim dlouholetým zkušenostem na trhu nemovitostí v Chorvatsku vám zajistíme bezproblémový nákup a správu vaší nové nemovitosti.

Pokud vás tento apartmán ve Vodicích zaujal, nebo pokud hledáte jinou nemovitost u moře, neváhejte nás kontaktovat. Rádi vám pomůžeme najít ideální nemovitost pro váš nový domov nebo investici!

Podlaží
2
Počet podlaží
3
Dispozice
3+kk
Výhled na moře
Ano
Plocha
100 m2
Užitná plocha
90 m2
Terasa
Ano
Parkování
Ano

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00