Moderní apartmán v novostavbě, 2. patro, 100 m od moře – Vir

Vir, Chorvatsko – ID 13991
300 000 € ≈ 7 527 000 Kč
Plocha 78 m2
Dispozice 3+kk
Podlaží 3/3
Moře 100 m
Stav Volné
Období Letní sezóna

Nabízíme k prodeji moderní apartmán v novostavbě, který se nachází pouhých 100 metrů od moře na oblíbeném ostrově Vir. Apartmán se nachází ve druhém patře a nabízí nádherný výhled na moře.

Apartmán o užitné ploše 76,24 m² se skládá z předsíně, dvou ložnic, koupelny, úložného prostoru, kuchyně s jídelnou a obývacím pokojem a kryté terasy. Součástí apartmánu je také jedno parkovací místo. Celková užitná plocha apartmánu včetně příslušenství činí 78,74 m².

V budově se nacházejí celkem tři apartmány, což zajišťuje dostatek soukromí a pohodlí. Centrum obce Vir je vzdálené pouhých 100 metrů.

Konstrukce budovy je z cihelných termo bloků a fasáda je zateplena 10 cm silným polystyrenem. Podlahy jsou pokryty dlažbou, okna jsou z PVC s trojsklem, roletami (část z nich je elektricky ovládaná) a síťkami proti hmyzu. Koupelna je vybavena podlahovým vytápěním. Klimatizace je nainstalována v obývacím pokoji i v obou ložnicích. Vstupní dveře jsou bezpečnostní a protipožární. Na střešní terase je připraven prostor pro instalaci vířivky. Předpokládá se energetická certifikace třídy A.

Ostrov Vir je jedním z nejznámějších turistických center v Chorvatsku, který se nachází v severozápadní části Zadarské župy. Ostrov je obklopen Virským mořem a Povljanským kanálem a jeho rozmanité pobřeží, dlouhé 31,43 km, je poseto plážemi – od písčitých a oblázkových, po skalnaté a kamenité. Pláže, často lemované borovými lesy a obklopené křišťálově čistým mořem, činí z Vira ideální destinaci pro rodinnou dovolenou.

Kromě turistické sezóny nabízí Vir v zimních měsících klidné prostředí ideální pro rodinný život. Ostrov má veškerou potřebnou infrastrukturu – školu, školku, obchody, autobusové nádraží, restaurace a kavárny. Vir je vzdálen 26 km od Zadaru a pouhých 12 km od historického města Nin.

Podlaží
3
Počet podlaží
3
Dispozice
3+kk
Výhled na moře
Ano
Plocha
78 m2
Užitná plocha
76.24 m2
Balkon
Ano
Parkování
Ano

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00