Moderní apartmán s výhledem na moře, Primošten

Primošten, Chorvatsko – ID 14254
170 000 € ≈ 4 269 550 Kč
Plocha 48 m2
Dispozice 2+kk
Podlaží 3/3
Moře 250 m
Stav Volné
Období Letní sezóna

V atraktivní novostavbě se šesti bytovými jednotkami nabízíme k prodeji prostorný jednopokojový byt, který se nachází ve druhém a zároveň nejvyšším patře budovy. Tento elegantní byt o rozloze 48,60 m² nabízí otevřený prostor, ve kterém se nachází kuchyň, obývací pokoj a jídelna. Dále je zde útulná ložnice, moderní koupelna a prostorný balkon, který je ideálním místem pro ranní snídani s kávou či večerní relaxaci při pozorování kouzelných západů slunce.

Byt S6 se nachází v klidném prostředí, které poskytuje nádherný výhled na Primošten a okolní krajinu. V blízkosti bytu najdete veškerou potřebnou občanskou vybavenost, včetně prvotřídních restaurací a krásných pláží, které jsou známé jako vyhledávaná turistická destinace.

Ke každému bytu náleží jedno parkovací místo, což zajišťuje pohodlné parkování.

Byt se nachází jen 250 metrů od moře a přibližně 800 metrů od centra města. Díky blízkosti letiště Split (39 km) je tento byt snadno dostupný pro cestování. Tato nemovitost je ideální volbou pro milovníky klidu, historie a středomořského způsobu života.

Primošten, malebné město s bohatou historií, se nachází mezi dalšími překrásnými městy Šibenikem a Trogirem. Město je známé svou neobyčejnou krásou, středomořským šarmem, malebnou krajinou a úzkými kamennými uličkami starého města, které se rozkládá na poloostrově. Jedním z nejvýznamnějších symbolů Primoštenu je vrch Gaj s sochou Panny Marie z Loreta, která je ochránkyní města. Z tohoto místa se naskýtá úchvatný výhled na okolní krajinu, a navíc se zde konají různé kulturní akce a události.

Pokud vás tato nemovitost zaujala, neváhejte nás kontaktovat. Rádi vám pomůžeme s výběrem dokonalého domova či investice, která bude odpovídat vašim představám. Nabízíme také možnost vyhledání nemovitostí dle vašich specifických požadavků, abychom vám mohli poskytnout kompletní realitní servis v této úžasné části Chorvatska.

Podlaží
3
Počet podlaží
3
Dispozice
2+kk
Výhled na moře
Ano
Plocha
48 m2
Užitná plocha
47 m2
Balkon
Ano
Parkování
Ano

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00