Moderní apartmán s vířivkou a výhledem na moře a ostrovy ve Primošten

Primošten, Chorvatsko – ID 14449
680 000 € ≈ 17 047 600 Kč
Plocha 163 m2
Dispozice 4+kk
Podlaží 3/3
Moře 300 m
Stav Ve výstavbě
Období Celoroční

Nabízíme k prodeji luxusní byt nacházející se ve 2. patře moderní víceúčelové budovy v Primoštenu, s úchvatným výhledem na celé město a okolní ostrovy. Byt o brutto ploše 163,75 m² a netto ploše 140,12 m² poskytuje dostatek prostoru pro komfortní a funkční bydlení.

Byt se vyznačuje moderním designem a vysokou kvalitou použitých materiálů. Součástí bytu jsou dvě prostorné ložnice a dvě elegantní koupelny, které jsou vybaveny nejmodernějšími sanitárními zařízeními, včetně walk-in sprch. Tento prostorný byt má také velkou terasu/loggii o rozloze 23,92 m², kde se nachází luxusní jacuzzi, ideální pro relaxaci.

Parkování a další vybavení: K bytu náleží dvě parkovací místa – jedno venkovní a druhé v garáži – a sklep o ploše 3,52 m², který poskytuje dostatek úložného prostoru. Budova je vybavena podzemní garáží, sklepními prostory a výtahem, což zajišťuje maximální pohodlí pro obyvatele.

Byty jsou prodávány nezařízené, ale jsou kompletně vybaveny sanitárními zařízeními. Podlahy jsou navrženy s parketami v ložnicích a obývacím pokoji a keramickými dlaždicemi v koupelnách. Topení je zajištěno prostřednictvím stropních klimatizací s tepelnými čerpadly, což poskytuje energetickou účinnost třídy A+. Hliníková okna SCHUCO přispívají k úspoře energií.

Výstavba je plánována na konec roku 2025 s možností flexibilního platebního plánu.

Tento byt nabízí ideální příležitost pro ty, kdo hledají luxusní bydlení u moře. Lokalita Primoštenu je jednou z nejkrásnějších v Chorvatsku, což zajišťuje skvělý investiční potenciál a vysokou návratnost investice. Bydlení v těsné blízkosti pláže a krásný výhled na moře jsou hlavními výhodami této nemovitosti.

Primošten: Primošten je kouzelné pobřežní městečko, které se pyšní krásnými plážemi, čistým mořem a bohatou historií. Díky své poloze mezi Šibenikem a Splitem nabízí snadný přístup k městským službám, kulturním památkám a dalším turistickým atrakcím. Primošten je známý svou malebnou architekturou a bohatým kulturním životem, což z něj činí ideální destinaci jak pro trvalé bydlení, tak pro prázdninové pobyty.

Chorvatsko je jednou z nejoblíbenějších destinací pro nákup nemovitostí u moře díky svému průzračnému moři, krásnému pobřeží a stabilnímu investičnímu prostředí. Investice do nemovitosti v Primoštenu poskytuje vynikající možnost nejen pro osobní bydlení, ale i pro pronájem turistům a tím dosažení pravidelného příjmu.

S Mojenemovitostumore nabízíme kompletní služby při koupi nemovitosti v Chorvatsku. Specializujeme se na luxusní byty a domy u moře, které splňují vysoké požadavky našich klientů. Díky našim zkušenostem vám pomůžeme najít ideální nemovitost přesně podle vašich představ a zajistíme profesionální poradenství během celého nákupního procesu.

Pokud vás tato nabídka zaujala, neváhejte nás kontaktovat pro více informací nebo sjednání prohlídky. Pomůžeme vám najít luxusní nemovitost v Chorvatsku

Tuto nabídku si právě prohlíží další 2 lidé
Proces nákupu v Chorvatsku Investice Dofinancování Reference Užitečné informace
Hledáte nemovitost jako investici? Zkuste jainvestuji.cz.
Podlaží
3
Počet podlaží
3
Dispozice
4+kk
Výhled na moře
Ano
Plocha
163 m2
Užitná plocha
140.12 m2
Terasa
Ano
Garáž
Ano
Parkování
Ano
Sklep
Ano

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00