Moderní apartmán s bazénem a prostornou zahradou v Medulinu

Medulin, Medulin, Chorvatsko – ID 13965
350 000 € ≈ 8 781 500 Kč
Plocha 67 m2
Dispozice 3+kk
Podlaží 1/3
Moře 1 200 m
Stav Volné
Období Letní sezóna

Tento jedinečný apartmán se nachází na klidném a tichém místě v Medulinu, což ho činí ideálním pro odpočinek, turistiku a pronájem. Byt je umístěn v přízemí budovy s pouhými šesti jednotkami, což zajišťuje soukromí a pohodlí.

Apartmán je prostorný, plný přirozeného světla a moderně zařízený. Dispozice bytu zahrnuje prostorný obývací pokoj s kompletně vybavenou kuchyní na míru, dvě ložnice a koupelnu. Z obývacího pokoje je přímý vstup na krásnou zahradu o rozloze 170 m², která nabízí bazén, sluneční terasu a prostorný zelený prostor, ideální pro relaxaci. Na zahradě se také nachází dřevěná chatka/sladovací prostor.

Apartmán je klimatizovaný a vytápěný krbem na pelety, což zajišťuje příjemné bydlení po celý rok. K dispozici je také bezplatné připojení k internetu. K apartmánu náleží dvě parkovací místa, což řeší veškeré starosti s parkováním.

Díky své lokalitě a vybavení představuje ideální investici pro turistické účely nebo pro rodinné bydlení. Tento byt nabízí skvělou příležitost pro ty, kteří hledají harmonii mezi klidným životem a možnostmi, které poskytuje oblíbená destinace Medulin.

Nezmeškejte tuto příležitost a investujte do apartmánu, který kombinuje moderní životní styl s krásami středomořské přírody.

Podlaží
1
Počet podlaží
3
Dispozice
3+kk
Plocha
67 m2
Užitná plocha
65 m2
Terasa
Ano
Bazén
Bazén
Parkování
Ano

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00