Moderní apartmán a zahradou v Grebaštici

Grebaštica, Chorvatsko – ID 14259
147 744 € ≈ 3 710 591 Kč
Plocha 46 m2
Dispozice 2+kk
Podlaží 1/3
Moře 300 m
Stav Volné
Období Letní sezóna

Nabízíme Vám moderní a atraktivní apartmán v klidné části Grebaštice, který se nachází v přízemí budovy, jež je momentálně ve výstavbě.

Tento apartmán o rozloze 46,17 m² je navržen s důrazem na komfort a funkčnost, a to s pečlivou pozorností k detailům.

Apartmán zahrnuje prostorný obývací pokoj, kuchyň s jídelnou, jednu ložnici, koupelnu, samostatné WC a chodbu.

K apartmánu patří krytá terasa o rozloze 11,72 m², ideální pro relaxaci, a zahrada o ploše přibližně 15 m², která nabízí soukromý zelený prostor pro odpočinek na čerstvém vzduchu.

Apartmán bude vybaven podlahovým vytápěním v koupelně, trojskly pro lepší tepelnou izolaci, elektrickými roletami, sítěmi proti hmyzu a klimatizací, což zajišťuje maximální pohodlí a energeticky úsporné bydlení.

K dispozici je jedno parkovací místo.

Budova nabídne také dětské hřiště a cvičební vybavení na zahradě, což je ideální pro rodiny s dětmi a všechny, kteří preferují aktivní životní styl. Apartmán bude připraven k nastěhování v létě 2025, a nachází se jen 300 metrů od moře, což umožňuje rychlý a snadný přístup na pláže.

Grebaštica je malebná přímořská vesnice, která se nachází jižně od Šibeniku, směrem na Split. Je známá svým čistým mořem a krásnými oblázkovými plážemi. Každý rok sem během letní sezóny zavítají tisíce turistů, aby si užili svou dovolenou v tomto atraktivním letovisku. Grebaštica je situována 15 kilometrů jižně od Šibeniku a 15 kilometrů severně od Primoštenu. Přístup do Grebaštice je velmi pohodlný, protože vesnice leží přímo u dálnice D8.

Hledáte-li ideální nemovitost v blízkosti moře, která splňuje vaše nároky na kvalitu a komfort, neváhejte nás kontaktovat. Rádi vám pomůžeme s vyhledáním nemovitostí dle vašich požadavků a představ.

Pro více informací a sjednání prohlídky nás neváhejte kontaktovat.

Tuto nabídku si právě prohlíží další 3 lidé
Proces nákupu v Chorvatsku Investice Dofinancování Reference Užitečné informace
Hledáte nemovitost jako investici? Zkuste jainvestuji.cz.
Podlaží
1
Počet podlaží
3
Dispozice
2+kk
Plocha
46 m2
Užitná plocha
46 m2
Terasa
11.72 m2
Parkování
Ano
Sklep
Ano

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00