Moderní a pohodlný apartmán na ostrově Čiovo, Okrug Gornji:

Ćiovo, Okrug Gornji, Chorvatsko – ID 14253
185 000 € ≈ 4 646 275 Kč
Plocha 62 m2
Dispozice 3+kk
Podlaží 1/4
Moře 500 m
Stav Ve výstavbě
Období Letní sezóna

Nabízíme vám jedinečnou příležitost získat luxusní byt na ostrově Čiovo, který se nachází v klidné a atraktivní části Okrugu Gornji. Tento byt představuje dokonalou kombinaci pohodlí, stylu a funkčnosti, ideální pro každodenní život nebo nezapomenutelnou dovolenou.

Byt S4 se nachází v přízemí a má čistou plochu 62,77 m². Dispozice bytu zahrnuje prostorný vstupní chodbu, otevřený prostor obývacího pokoje s kuchyní a jídelnou, dvě koupelny, dvě ložnice a balkon. Byt je pečlivě navržen tak, aby poskytoval maximální komfort a styl pro moderní život. K bytu náleží také bazén o ploše 28 m² a vlastní parkovací místo v podzemní garáži, což zajišťuje pohodlí a bezpečnost vašeho vozu.

Komfort je zajištěn po celý rok díky podlahovému vytápění a klimatizaci ve všech místnostech, což zajišťuje příjemnou teplotu a pohodlí v každém ročním období.

Ostrov Čiovo nabízí veškerou potřebnou občanskou vybavenost v blízkosti vašeho domova. V bezprostřední blízkosti se nacházejí obchody, školy, školky, pošta, dětská hřiště a restaurace. Ostrov je známý svými nádhernými plážemi a jedinečnou středomořskou atmosférou, která přitahuje jak místní obyvatele, tak turisty z celého světa.

Navíc, blízkost města Trogir, které je zapsáno na seznamu světového dědictví UNESCO, dodává této nemovitosti ještě větší hodnotu. Trogir je s ostrovem Čiovo spojen dvěma mosty, což umožňuje snadný přístup k dalším atrakcím a službám.

Tento byt představuje nový standard pohodlí, elegance a funkčnosti. Využijte tuto jedinečnou příležitost a získejte svůj vlastní kousek ráje na ostrově Čiovo. Nezmeškejte šanci zažít život snů v této exkluzivní nemovitosti, která vám poskytne vše, co potřebujete pro dokonalý život na jednom z nejkrásnějších míst na Jadranu.

Podlaží
1
Počet podlaží
4
Dispozice
3+kk
Plocha
62 m2
Užitná plocha
55.46 m2
Terasa
Ano
Bazén
Bazén
Parkování
Ano

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00