Moderně zařízený apartmán s terasou, který se nachází 700 metrů od pláže ve Vodice

Vodice, Chorvatsko – ID 14164
255 000 € ≈ 6 411 975 Kč
Plocha 72 m2
Dispozice 3+kk
Podlaží 2/4
Moře 700 m
Stav Volné
Období Letní sezóna

Nabízíme k prodeji moderně zařízený dvouložnicový apartmán s terasou, který se nachází pouhých 700 metrů od pláže Hangar a 1300 metrů od centra Vodic.

Tento apartmán představuje ideální kombinaci moderního bydlení a skvělé polohy v blízkosti pláže a veškeré občanské vybavenosti.

Apartmán S2 je orientován na jih a nabízí zajímavě řešenou a funkční dispozici s celkovou užitnou plochou 72,74 m² a parkovacím místem o rozloze 11 m². Nachází se v prvním patře a jeho součástí je vstupní hala, kuchyň s jídelním koutem, obývací pokoj s výstupem na krytou terasu, dvě ložnice a dvě koupelny. K apartmánu náleží také venkovní parkovací místo v uzavřeném dvoře budovy.

Celá menší bytová budova, ve které se apartmán nachází, byla kompletně zrekonstruována. Budova, která má moderní vzhled, sestává ze čtyř podlaží: přízemí, prvního a druhého patra a vysokého podkroví. Rekonstrukce byla provedena s použitím kvalitních materiálů a v souladu s nejnovějšími stavebními standardy, včetně fasády z polystyrenu, venkovní ALU okenní techniky, elektrických rolet s integrovanými sítěmi proti hmyzu a nových elektrických a vodovodních instalací.

Byt je pokryt kvalitní keramickou dlažbou a parketami v neutrálním odstínu, které dotvářejí elegantní a čistý interiér. Každá místnost je vybavena klimatizací, koupelny mají moderní sanitární vybavení, topení a pračku. O bezpečnost se starají protipožární dveře. Kuchyň je plně vybavená a na balkoně je instalováno skleněné zábradlí a nová vysouvací markýza. Celý byt je zařízen kvalitním a moderním nábytkem vyrobeným na míru. Byt má také samostatné měřiče vody a elektřiny.

Vodice jsou jedno z nejoblíbenějších turistických letovisek na chorvatském pobřeží, známé svou živou atmosférou, krásnými plážemi a bohatou nabídkou kulturních a rekreačních aktivit. Díky své poloze na pobřeží Jadranu nabízí Vodice vynikající možnosti pro milovníky plážového života, ale také pro ty, kteří si rádi užívají večerní procházky po promenádě nebo návštěvu místních restaurací a barů.

Pokud hledáte nemovitost v této oblasti, rádi vám pomůžeme najít ideální byt nebo dům podle vašich požadavků. Nabízíme profesionální poradenství a asistenci při celém procesu nákupu nemovitosti, abyste našli svůj vysněný domov u moře.

Podlaží
2
Počet podlaží
4
Dispozice
3+kk
Plocha
72 m2
Užitná plocha
70 m2
Terasa
Ano
Parkování
Ano

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00