Modern dvoupodlažní apartmán - dvojdům s bazénem, blízko moře v Privlace

Privlaka, Chorvatsko – ID 13984
500 000 € ≈ 12 545 000 Kč
Plocha 126 m2
Dispozice 4+kk
Podlaží 2/2
Moře 60 m
Stav Volné
Období Celoroční

Prodává se moderní apartmán s bazénem, pouhých 60 metrů od moře v klidné části města Privlaka. Tento apartmán, který se svou dispozicí blíží dvojdomu, se nachází v novostavbě s plánovaným dokončením a možností nastěhování dokonce léta 2024.

Částečný výhled na moře přidává této nemovitosti na atraktivitě.

Apartmán se rozkládá na dvou podlažích a zahrnuje zahradu s bazénem. V přízemí se nachází předsíň, kuchyň spojená s jídelnou a obývacím pokojem, a toaleta. V prvním patře jsou tři ložnice – jedna z nich má vlastní koupelnu, a dále společná koupelna a chodba. Celková užitná plocha činí 97,70 m². K apartmánu patří také dvě parkovací místa, zahrada o rozloze cca 50 m² a bazén o velikosti 18 m².

Celková užitná plocha nemovitosti včetně všech příslušenství činí 126,20 m². Vzdálenost od moře je pouhých 60 metrů, zatímco centrum Privlaky je vzdálené jen 400 metrů.

Nemovitost je postavena z termo cihelného bloku a vybavena 10cm izolací fasády (polystyren). Podlahy jsou pokryty kombinací dlaždic a parket. Bazén je připraven na instalaci vyhřívání. Klimatizace je zajištěna v obývacím pokoji, hlavní ložnici a chodbě v prvním patře. Vstupní dveře jsou bezpečnostní a v obývacím pokoji je instalován krb. Na zahradě je také venkovní gril. Předpokládá se, že nemovitost obdrží energetický certifikát třídy A.

Privlaka je malebné rybářské a turistické město, vzdálené pouhých 15 minut jízdy od historického města Zadar. Leží na širokém písečném poloostrově mezi královským městem Nin a ostrovem Vir. Toto místo je známé svým čistým mořem a dlouhými mělkými písečnými zátokami, které jsou ideální pro odpočinek a rodinnou rekreaci.

Privlaka nabízí veškerou potřebnou infrastrukturu pro pohodlný život – od obchodů a restaurací až po poštu a zdravotní služby. Pro milovníky sportu a rekreace je v okolí možnost věnovat se plachtění či surfingu. Privlaka představuje ideální lokalitu pro klidný a uvolněný rodinný pobyt v pravém středomořském stylu.

Pokud hledáte nemovitost na míru svým potřebám, ať už pro klidné bydlení nebo investici do turismu, jsme tu, abychom vám pomohli najít tu pravou. S naším týmem odborníků vám zajistíme kompletní podporu při hledání nemovitosti, ať už v Privlace, nebo jiných krásných lokalitách v okolí Zadaru a na chorvatském pobřeží.

Podlaží
2
Počet podlaží
2
Dispozice
4+kk
Výhled na moře
Ano
Plocha
126 m2
Užitná plocha
97.7 m2
Terasa
Ano
Bazén
Bazén
Parkování
Ano

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00