Luxusní vila v oblasti Luštica Bay Botanika

Luštica, Černá Hora – ID 14342
1 652 000 € ≈ 41 523 020 Kč
Plocha 176 m2
Dispozice 5+kk
Moře 700 m
Stav Ve výstavbě
Období Celoroční

Nabízíme k prodeji moderní vilu v prestižní lokalitě Luštica Bay, konkrétně v oblasti Botanika, s výhledem na třetí a čtvrtou jamku golfového hřiště a nádherný Jadran. Tato výjimečná nemovitost nabízí luxusní bydlení ve spojení s přírodou a prvotřídními službami.

Vila nabízí otevřený koncept obývacího pokoje a jídelny, který vytváří prostorný a vzdušný interiér. Elegantní dlažba zdobí podlahy v obytných prostorách i ložnicích. Kuchyně je od renomované značky Nolte nebo podobné, vybavená spotřebiči Miele. Vstupní hala, koupelny a kuchyň jsou pokryty keramickými obklady nejvyšší kvality a v těchto prostorách je elektrické podlahové vytápění pro maximální komfort.

Prostorné balkony a terasy nabízejí ideální místo pro odpočinek s úchvatnými výhledy na moře. Součástí vily je soukromý bazén, tradiční kamenná terasa, venkovní sprcha a prostor pro venkovní stolování. Dům má také interní úložné prostory pro maximální pohodlí.

Platební podmínky:

- 20 % při podpisu kupní smlouvy

- Zbývajících 80 % je možné splácet po dobu 2 let po dodání nemovitosti

- Platby budou probíhat ve 16 čtvrtletních splátkách

Tento flexibilní platební plán umožňuje rozložit zbývající platby na delší období a přizpůsobit tak financování vašim možnostem. Pokud máte zájem o více informací nebo specifické požadavky na nemovitost, náš tým vám rád poskytne podrobné poradenství a asistenci při celém procesu nákupu.

Luštica Bay představuje ideální místo pro ty, kteří hledají klidný středomořský životní styl kombinující tradici s moderními vymoženostmi. Tento jedinečný projekt je výsledkem pečlivé práce společnosti Orascom Development, která má bohaté zkušenosti s tvorbou integrovaných komunit. Luštica Bay je vybudována s ohledem na dlouhodobý a udržitelný růst a nabízí perfektní harmonii mezi přírodou, inovacemi a komfortem.

Vila se nachází v nové rezidenční části zvané The Peaks která nabízí architektonicky pozoruhodné domy a elegantní design interiérů. Tato oblast, pečlivě zasazená do členité krajiny kopce, přináší dechberoucí výhledy na různorodý terén a Jadranské moře. V těsné blízkosti je připravované 18jamkové golfové hřiště, první svého druhu v Černé Hoře.

Botanika, prémiová rezidenční část The Peaks, přináší nový standard bydlení. Nabízí úchvatné vily, třípokojové řadové domy s privátními bazény a jednopokojové až třípokojové apartmány. Tyto rezidence jsou navrženy s důrazem na udržitelnost a jsou postaveny z přírodních materiálů, jako je kámen a dřevo. Botanika poskytuje klid a soukromí, a zároveň se nachází v blízkosti nového městského centra s obchody, sportovními zařízeními a restauracemi.

Luštica Bay je ideálním místem pro život i investici díky své výjimečné poloze a rostoucímu turistickému zájmu o tuto oblast. Její malebné pláže, golfové hřiště a sportovní možnosti zaručují nejen pohodlné bydlení, ale také skvělou příležitost pro prázdninové pronájmy.

Luštica Bay v kostce:

- Prémiové vily a apartmány

- Golfové hřiště, plážový klub a prvotřídní služby

- Skvělá dostupnost do přírodních krás Černé Hory

- Vysoký investiční potenciál

Pokud hledáte nemovitost, která splní vaše specifické požadavky, rádi vám pomůžeme najít ideální bydlení v Luštica Bay nebo jiné oblasti. Nabízíme profesionální poradenství a asistenci při celém procesu nákupu.

Tuto nabídku si právě prohlíží další 3 lidé
Proces nákupu v Černé Hoře Investice Dofinancování Užitečné informace
Hledáte nemovitost jako investici? Zkuste jainvestuji.cz.
Počet podlaží
2
Dispozice
5+kk
Výhled na moře
Ano
Plocha
176 m2
Pozemek
250 m2
Užitná plocha
149.05 m2
Terasa
Ano
Balkon
Ano
Garáž
Ano
Bazén
Ano
Zastavěná plocha
85 m2
Parkování
Ano

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00