Luxusní vila se střešní terasou a bazénem pouhých 190 metrů od moře ve Vodicích, Srima

Vodice Srima, Chorvatsko – ID 14684
629 000 € ≈ 15 919 990 Kč
Plocha 350 m2
Dispozice 4+kk
Moře 190 m
Stav Volné
Období Letní sezóna

Nabízíme k prodeji moderní a luxusně vybavenou vilu s bazénem a střešní terasou, která se nachází v klidné lokalitě Srima, v blízkosti města Vodice, pouhých 190 metrů od nádherného pobřeží Jaderského moře.

Tato prostorná dvoupodlažní vila s užitnou plochou 188,68 m² nabízí prvotřídní zázemí a vybavení pro komfortní bydlení, kde byl kladen důraz na maximální soukromí a detaily interiéru i exteriéru.

Vila se rozkládá na třech podlažích: přízemí, prvním patře a střešní terase.

Přízemí je určeno jako společenská zóna s prostorným obývacím pokojem, kuchyní a jídelnou, které vedou na krytou terasu s bazénem. Zahrada o velikosti 153 m² nabízí dostatek prostoru pro relaxaci a letní posezení s rodinou nebo přáteli. V přízemí se dále nachází praktická komora, WC a vstupní hala.

První patro hostí tři komfortní ložnice a dvě moderně vybavené koupelny. Vrcholem této vily je střešní terasa o rozloze 60,27 m², vybavená letní kuchyní, komorou a vířivkou, která nabízí nádherný výhled na moře a okolní krajinu.

Tento dům byl postaven z materiálů nejvyšší kvality a v souladu s nejnovějšími stavebními normami. Vybavení zahrnuje bezpečnostní dveře, ALU zdvižně-posuvné stěny s elektricky ovládanými žaluziemi, sítě proti hmyzu, skleněné zábradlí, elektrické podlahové vytápění v koupelnách, kuchyni, obývacím pokoji a jídelně, klimatizaci a TV/SAT připojení ve všech pokojích. Teplá voda je zajištěna bojlerem, a připravena je i infrastruktura pro video dohled pomocí dvou externích kamer. Exteriér domu zahrnuje bazén o rozměrech 6,4 m x 3,7 m, pokrytý kvalitní keramickou dlažbou a vybavený podvodním osvětlením, který poskytuje dokonalou oázu pro letní dny.

Vlastnictví nemovitosti u moře v Chorvatsku přináší jedinečné výhody – nejenže máte přístup k nádherným plážím a křišťálově čistému moři, ale také investujete do stabilní a atraktivní oblasti s vysokou návratností. Nemovitosti v lokalitách, jako je Vodice, jsou stále více žádané jak pro trvalé bydlení, tak i jako investice pro rekreační účely. Pro milovníky vodních sportů je zde bohatá nabídka aktivit jako jachting, potápění či paddleboarding. Oblíbené jsou i lodní výlety, které vám umožní prozkoumat pobřeží a okolní ostrovy.

Vodice jsou živé a vyhledávané turistické město s bohatou infrastrukturou. Leží 12 km od historického města Šibenik a jsou dobře dostupné jak po silnici, tak letecky. Mezinárodní letiště Split je vzdálené přibližně 70 km a letiště Zadar kolem 60 km, což umožňuje pohodlné cestování z České republiky. Vodice se pyšní dlouhou plážovou promenádou s oceněnou Plava plaža, která získala prestižní Modrou vlajku pro svou čistotu a kvalitu moře. Promenáda je lemována borovicovými lesy a nabízí pestrou škálu restaurací, barů a kaváren. V létě zde probíhají různé kulturní a společenské akce, což z Vodic činí jedno z nejoblíbenějších letovisek na chorvatském pobřeží.

Chorvatsko je destinací, která láká svou přírodní krásou, průzračným mořem a bohatou historií. Nabízí nespočet možností pro rekreaci, sport a objevování kulturních památek. Kromě nádherných pláží a malebných zátok se v Chorvatsku nachází několik národních parků, jako je Národní park Krka či Plitvická jezera, které patří mezi největší přírodní skvosty Evropy. Díky své dostupnosti, pohostinnosti a bezpečnému prostředí je Chorvatsko jedním z nejlepších míst pro koupi nemovitosti u moře.

Společnost Mojenemovitostumore se specializuje na prodej luxusních nemovitostí v přímořských oblastech Chorvatska. Nabízíme širokou škálu vil, apartmánů a domů s výhledem na moře, které uspokojí i ty nejnáročnější klienty. Díky našim dlouholetým zkušenostem a hluboké znalosti realitního trhu vám poskytneme kompletní servis od prvotní konzultace až po finální převod vlastnictví. Naším cílem je splnit vaše představy o ideální nemovitosti u moře a zajistit vám bezstarostný a bezpečný nákup.

Neváhejte nás kontaktovat pro více informací o této krásné vile ve Vodicích nebo pro vyhledání dalších nemovitostí v Chorvatsku. Pomůžeme vám najít vysněný domov u moře a zajistíme profesionální podporu při každém kroku vašeho nákupu.

Počet podlaží
3
Dispozice
4+kk
Plocha
350 m2
Pozemek
200 m2
Užitná plocha
188.68 m2
Terasa
Ano
Lodžie
Ano
Balkon
Ano
Bazén
Ano
Zastavěná plocha
60 m2
Parkování
Ano

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00