Luxusní apartmán s výhledem na moře v Tribunji

Tribunj, Chorvatsko – ID 14413
360 000 € ≈ 9 052 200 Kč
Plocha 112 m2
Dispozice 4+kk
Podlaží 3/3
Moře 900 m
Stav Ve výstavbě
Období Letní sezóna

Nabízíme k prodeji nový luxusní tří ložnicový apartmán o celkové užitné ploše 112,98 m², který se nachází ve 2. patře moderní rezidenční budovy v oblíbeném městě Tribunj. Apartmán je orientován na jihovýchod a díky tomu nabízí slunný interiér a nádherný výhled na moře a okolní ostrovy. Z prostorného obývacího pokoje je vstup na krytou terasu o rozloze 24,78 m², ideální pro relaxaci a užívání si přímořského prostředí.

Dispozice apartmánu zahrnuje vstupní prostor, chodbu, předsíň, koupelnu/prádelnu, 3 ložnice, komoru, druhou koupelnu a prostornou kuchyň s jídelnou spojenou s obývacím pokojem. K apartmánu patří také jedno parkovací místo.

Kupující je osvobozen od placení 3% daně z převodu nemovitosti, což z této nabídky činí ještě atraktivnější investiční příležitost.

Nemovitosti v Tribunji jsou vysoce ceněné díky své blízkosti k pláži a centru města. Tento apartmán je vzdálen 900 m od známé městské pláže Zamalin a pouhých 500 m od centra města. Díky kvalitní výstavbě a modernímu designu je apartmán vhodný pro trvalé bydlení, prázdninový pobyt, nebo jako investice do krátkodobého či dlouhodobého pronájmu. S výhledem na moře a blízkostí k pláži je tato nemovitost ideální pro ty, kdo hledají luxusní bydlení u moře.

*

Tribunj je malebné přímořské město v Chorvatsku, známé svým historickým šarmem, čistými plážemi a příjemnou středomořskou atmosférou. Nachází se v blízkosti Vodice a Šibeniku, což nabízí snadný přístup k mnoha kulturním a přírodním památkám. Tribunj je ideálním místem pro ty, kteří hledají klidné prostředí k životu, ale zároveň chtějí mít veškeré občanské vybavení na dosah. Město je obklopeno krásnými plážemi a ostrovy, které vytvářejí idylické prostředí pro odpočinek a rekreaci.

Chorvatsko je jednou z nejvyhledávanějších destinací v Evropě, známé svými průzračnými vodami, historickými památkami a přátelskou atmosférou. Investice do nemovitostí v Chorvatsku přináší stabilní návratnost díky vysoké poptávce po prázdninovém ubytování, zejména v oblíbených přímořských destinacích, jako je Tribunj. Tento region nabízí nádherný výhled na Jaderské moře a **bohaté kulturní vyžití, což z něj činí výborné místo pro život i investice.

S Mojenemovitostumore nabízíme profesionální a individuální přístup při hledání nemovitostí v Chorvatsku. Specializujeme se na **luxusní nemovitosti u moře** a pomůžeme vám najít ideální domov nebo investiční příležitost. Poskytujeme komplexní služby, od výběru nemovitosti až po její správu, včetně možnosti pronájmu. Máme dlouholeté zkušenosti na trhu a zajistíme, aby celý proces nákupu proběhl hladce a bez starostí.

Pokud vás tento apartmán v Tribunj zaujal, nebo hledáte jinou nemovitost v Chorvatsku, neváhejte nás kontaktovat. Rádi vám pomůžeme najít ideální bydlení nebo investici!

Podlaží
3
Počet podlaží
3
Dispozice
4+kk
Výhled na moře
Ano
Plocha
112 m2
Užitná plocha
100 m2
Terasa
Ano
Parkování
Ano

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00