Luxusní apartmán s vířivkou a výhledem na ostrovy ve Primošten

Primošten, Chorvatsko – ID 14383
590 000 € ≈ 14 835 550 Kč
Plocha 149 m2
Dispozice 4+kk
Podlaží 2/3
Moře 300 m
Stav Ve výstavbě
Období Celoroční

Na prodej je elegantní luxusní apartmán situovaný na prvním patře moderního vícepatrového domu v malebném městě Primošten. Tento apartmán nabízí nádherný výhled na celé město a přilehlé oblasti, což přidává na jeho atraktivitě.

Apartmán se nachází na prvním patře a vyniká svým moderním designem a kvalitním zpracováním. S brutto plochou 149,42 m² a netto plochou 126,98 m², poskytuje dostatek prostoru a funkčnosti pro komfortní každodenní život.

Dispozice apartmánu zahrnuje dvě prostorné ložnice a dvě elegantní koupelny, které jsou vybaveny moderními sanitárními zařízeními a walk-in sprchami. Velký obývací pokoj má přímý vstup na prostornou terasu/loggiu o rozloze 24,13 m², kde je umístěn luxusní jacuzzi – ideální místo pro relaxaci a užívání si krásného výhledu.

Další výhody tohoto apartmánu zahrnují dvě parkovací místa, přičemž jedno je venkovní a druhé se nachází v podzemní garáži. K dispozici jsou také společné prostory, které zahrnují podzemní garáž, sklepní prostory a výtah. K apartmánu náleží úložný prostor o velikosti 3,16 m² pro dodatečné uskladnění.

Podlahové krytiny jsou vyrobeny z parket v ložnicích a obývacím pokoji, zatímco koupelny jsou vybaveny keramickými dlaždicemi. Topení je zajištěno systémem tepelného čerpadla a stropní klimatizací, což poskytuje efektivní a ekonomické vytápění během chladnějších měsíců. SCHUCO hliníková okna přispívají k nízkým nákladům na vytápění a chlazení a zajišťují vysokou energetickou účinnost s označením EC A+. Dveře mají výšku 2,45 metru, což v každé místnosti vytváří elegantní a prostorný pocit.

Výstavba tohoto apartmánu je plánována na konec roku 2025 s možností dynamického splácení a přizpůsobenými dohodami dle potřeb kupujícího.

Tento apartmán představuje ideální kombinaci luxusu, komfortu a kvality. Je to vynikající volba pro ty, kteří hledají moderní a prostorné bydlení s nádherným výhledem a vysokým standardem vybavení.

Primošten je krásné přímořské městečko situované na pobřeží Jaderského moře v Chorvatsku. Nachází se v regionu Dalmácie, poblíž města Šibenik a nedaleko známého turistického střediska Split. Toto malebné městečko se vyznačuje svou kouzelnou atmosférou, historickým odkazem a nádherným přírodním prostředím.

Primošten je proslulý svou malebnou starou částí města, která je postavena na malém poloostrově a obklopena historickými kamennými domy. Kromě toho můžete objevovat úzké uličky, malebné náměstíčka a zachovalé opevnění, které připomíná bohatou historii tohoto regionu.

Pro návštěvníky, kteří hledají odpočinek na slunci a koupání, nabízí Primošten několik krásných pláží s jemným pískem a křišťálově čistou vodou. Oblíbené pláže zahrnují Raduča Beach a Mala Raduča Beach, které jsou ideální pro rodiny s dětmi a milovníky slunečních koupelí.

Mimo to město Primošten nabízí také bohatý kulturní život, včetně tradičních festivalů, gastronomických událostí a uměleckých výstav. Milovníci dobrého jídla si mohou vychutnat širokou škálu místních specialit v jedné z mnoha restaurací podél přístavní promenády.

Celkově lze Primošten považovat za idylickou destinaci, která spojuje bohatou historii, nádhernou přírodu a pohostinnost místních obyvatel, což ji činí přitažlivým místem pro dovolenou nebo relaxační pobyt u moře.

Pokud máte zájem o tento luxusní apartmán nebo jinou nemovitost v této oblasti, neváhejte nás kontaktovat. Rádi vám pomůžeme najít ideální nemovitost, která splní vaše očekávání a přání. Těšíme se na vaši návštěvu a možnost vám představit tuto výjimečnou nabídku.

Podlaží
2
Počet podlaží
3
Dispozice
4+kk
Výhled na moře
Ano
Plocha
149 m2
Užitná plocha
126.98 m2
Terasa
Ano
Garáž
Ano
Parkování
Ano
Sklep
Ano

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00