Luxusně zařízený čtyřpokojový apartmán s terasou, 700 metrů od pláže ve Vodicích

Vodice, Chorvatsko – ID 14302
419 000 € ≈ 10 535 755 Kč
Plocha 139 m2
Dispozice 5+kk
Podlaží 2/4
Moře 700 m
Stav Volné
Období Celoroční

Investiční informace Jak to funguje?

Měsíční výnos: 2444 €
Roční výnos: 7.0%

Na prodej je luxusně zařízený čtyřpokojový apartmán s terasou, který se nachází pouhých 700 metrů od pláže Hangar a 1300 metrů od centra města.

Prostorný apartmán S4 se nachází na celé ploše druhého patra s celkovou užitnou plochou 135,80 m² a zahrnuje dvě parkovací místa. Dispozice bytu je velmi funkční, s orientací na jih, což zajišťuje dostatek světla po celý den. Apartmán disponuje prostorným obývacím pokojem s přístupem na krytou terasu, kde je koutek pro venkovní relaxaci, moderní kuchyní s jídelnou, čtyřmi ložnicemi, z nichž tři mají vlastní krytou terasu, a dvěma koupelnami. K apartmánu patří dvě parkovací místa v uzavřeném dvoře budovy.

Tento apartmán je součástí menší bytové budovy, která byla kompletně zrekonstruována a zahrnuje celkem pět bytů. Budova moderního vzhledu má čtyři podlaží: přízemí, první a druhé patro a vysoké podkroví. Rekonstrukce proběhla s využitím kvalitních materiálů a nejnovějších stavebních technologií, včetně fasády z polystyrenu, venkovní ALU okenní techniky, elektrických rolet a sítí proti hmyzu, a zcela nových instalací. Podlahy jsou pokryty vysoce kvalitní keramikou a pravým parketem v neutrálních odstínech, interiérové dveře jsou dřevěné. Každá místnost má vlastní klimatizaci, v koupelnách jsou moderní sanitární vybavení, ohřívač vody a pračka. Vstupní dveře jsou bezpečnostní. Kuchyně je plně vybavena a na balkonech jsou instalovány skleněné zábradlí. Terasa v obývacím pokoji je vybavena novou výsuvnou markýzou. Byt je kompletně zařízen moderním nábytkem vyrobeným na míru. Byt má také vlastní měřiče vody a elektřiny.

Vodice je populární turistická destinace na chorvatském pobřeží, která nabízí krásné pláže, bohatý kulturní život a vynikající infrastrukturu. Díky své poloze a kvalitnímu vybavení je tento apartmán ideálním místem pro trvalé bydlení i pro rekreační využití.

Pokud hledáte podobnou nemovitost, rádi vám pomůžeme s výběrem ideálního bytu nebo domu dle vašich požadavků. Nabízíme profesionální poradenství a asistenci při celém procesu nákupu.

Tuto nabídku si právě prohlíží další 2 lidé
Proces nákupu v Chorvatsku Investice Dofinancování Reference Užitečné informace
Hledáte nemovitost jako investici? Zkuste jainvestuji.cz.
Podlaží
2
Počet podlaží
4
Dispozice
5+kk
Plocha
139 m2
Užitná plocha
135.8 m2
Terasa
Ano
Balkon
Ano
Parkování
Ano

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00