Krásný apartmán s výhledem na moře v Vantačići v Malinske,

Malinska, Chorvatsko – ID 14261
179 000 € ≈ 4 500 955 Kč
Plocha 57 m2
Dispozice 3+kk
Podlaží 2/2
Moře 300 m
Stav Volné
Období Letní sezóna

Na prodej je krásný apartmán v malebném městečku Malinska v regionu Primorsko-goranska županija. Tento cihlový apartmán o dispozici 3+kk s celkovou podlahovou plochou 57 m² a užitnou plochou 55 m² se nachází v druhém podlaží dvoupodlažního domu a poskytuje nádherný výhled na moře.

Apartmán je ve velmi dobrém stavu a byl postaven v roce 2000. Nabízí prostorný obývací pokoj spojený s kuchyní, dvě ložnice, koupelnu a samostatné WC. Z obývacího pokoje je přístup na balkon a ložnice má přístup na lodžii, kde si můžete vychutnávat klid a krásné výhledy.

Nemovitost je kompletně vybavená a připravená k okamžitému nastěhování. Vytápění je zajištěno lokálním elektrickým topením.

K apartmánu náleží také parkovací stání, což zajišťuje pohodlí pro majitele i jejich návštěvy.

Apartmán se nachází v klidné části obce, jen 300 metrů od moře. V okolí je k dispozici síť obchodů a služeb, což zajišťuje veškeré potřebné vybavení pro komfortní bydlení.

V bezprostřední blízkosti najdete také možnosti pro koupání a relaxaci. Dopravní spojení je výborné, s dostupností dálnice a silniční dopravy.

Malinska je nádherné přímořské městečko na ostrově Krk, které je známé svou krásnou přírodou, čistým mořem a bohatou nabídkou volnočasových aktivit. Město nabízí skvělé možnosti pro vodní sporty, rybaření, cyklistiku a turistiku. V letních měsících zde najdete živé kulturní a společenské akce, které dodávají městu zvláštní kouzlo.

Tento apartmán představuje ideální příležitost pro ty, kteří hledají klidné bydlení v blízkosti moře v žádané lokalitě. Neváhejte nás kontaktovat pro více informací nebo domluvení prohlídky.

Podlaží
2
Počet podlaží
2
Dispozice
3+kk
Výhled na moře
Ano
Plocha
57 m2
Užitná plocha
55 m2
Lodžie
Ano
Balkon
Ano
Parkování
Ano

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00