Krásná vila se 3 apartmány v Trogiru, Seget Vranjica

Trogir, Seget, Chorvatsko – ID 14260
780 000 € ≈ 19 589 700 Kč
Plocha 800 m2
Dispozice 6+kk
Moře 200 m
Stav Volné
Období Letní sezóna

Investiční informace Jak to funguje?

Měsíční výnos: 3900 €
Roční výnos: 6.0%

Na prodej je exkluzivní vila v mediteránském stylu, která se nachází v bezprostřední blízkosti moře v malebném městečku Seget Vranjica, nedaleko Trogiru. Tato nedávno zrenovovaná vila nabízí tři prostorné dvoupokojové apartmány, které jsou kompletně vybaveny novým, neoklasicistním nábytkem a moderními spotřebiči, což zajišťuje pohodlí a styl pro každodenní život i rekreaci.

Každý apartmán se skládá z prostorného obývacího pokoje s kuchyní a jídelnou, ložnice, koupelny a úložného prostoru.

Každý apartmán má vlastní balkon nebo terasu, odkud se nabízí nádherný výhled na okolní mořské scenérie, včetně poloostrova Vinišće, ostrova Čiovo a zálivu Marina.

Vila je obklopena bujnou zelení, olivovníky a různými druhy středomořské vegetace, které vytvářejí klidnou a příjemnou atmosféru. Velká, upravená zahrada je rozdělena do několika kaskádovitě uspořádaných teras, které jsou vybaveny lehátky, venkovními sprchami, barem a grilem, což z ní činí ideální místo pro odpočinek a zábavu.

V přízemí vily se nachází garáž, a kromě ní jsou k dispozici další čtyři parkovací místa. Je zde také možnost výstavby bazénu v zahradě a rozšíření vily o další patro, což nabízí prostor pro budoucí rozvoj této nemovitosti.

Pokud vás tato nemovitost zaujala, ale hledáte něco jiného, rádi vám pomůžeme najít ideální domov nebo investici v Chorvatsku. Nabízíme širokou škálu nemovitostí, od luxusních vil a apartmánů až po stavební pozemky a komerční objekty. Kontaktujte nás se svými požadavky a společně najdeme nemovitost, která splní všechna vaše očekávání.

Seget Vranjica je malé, ale velmi oblíbené turistické letovisko ležící na pobřeží Jadranu, jen několik kilometrů od historického města Trogir, které je zapsáno na seznamu světového dědictví UNESCO. Tato lokalita nabízí klidné prostředí, ideální pro rodinnou dovolenou nebo stálé bydlení, a zároveň skvělou dostupnost ke všem důležitým službám a atrakcím.

Seget Vranjica se pyšní krásnými plážemi, průzračně čistým mořem a malebným výhledem na okolní ostrovy. Je to ideální místo pro milovníky plachtění, potápění a dalších vodních sportů. V blízkosti se nachází několik kvalitních restaurací, kaváren a obchodů, a město Trogir, s jeho bohatou historií a kulturními památkami, je vzdáleno jen několik minut jízdy autem.

Počet podlaží
3
Dispozice
6+kk
Výhled na moře
Ano
Plocha
800 m2
Pozemek
704 m2
Užitná plocha
165 m2
Terasa
Ano
Lodžie
Ano
Balkon
Ano
Garáž
Ano
Zastavěná plocha
100 m2
Parkování
Ano
Sklep
Ano

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00