Kompletně zrekonstruovány historický dům s bazénem v Gabonjin, na ostrově Krk

Gabonjin, Krk, Chorvatsko – ID 14022
460 000 € ≈ 11 562 100 Kč
Plocha 150 m2
Dispozice 7+kk
Moře 4 900 m
Stav Volné
Období Celoroční

Nabízíme k prodeji krásný samostatně stojící dům s bazénem a rozlehlým pozemkem o velikosti **911 m²** na malebném ostrově Krk. Tento historický dům, postavený v roce 1850, byl v roce 2019 kompletně zrekonstruován a modernizován, aby nabídl komfortní bydlení s moderním vybavením, aniž by ztratil svůj původní šarm. Celková obytná plocha činí **150 m²** a dům je rozdělen na dva samostatné byty, což je skvělá příležitost pro **dvougenerační bydlení** nebo jako investice do **pronájmu**.

Na pozemku se nachází **bazén o velikosti 30 m²**, ideální pro relaxaci během horkých letních dní. Součástí nemovitosti je také parkovací místo přímo u domu. Vytápění je zajištěno elektrickými přímotopy a radiátory, takže dům nabízí komfortní bydlení i v chladnějších měsících. Nemovitost je okamžitě připravena k nastěhování a veškerá dokumentace je v pořádku.

Tento dům poskytuje ideální kombinaci klidného **pobřežního bydlení** a moderního komfortu. Díky rozdělení na dvě samostatné bytové jednotky nabízí možnosti pro **pronájem turistům**, což je na oblíbeném ostrově Krk skvělá investiční příležitost. Lokalita je vhodná jak pro ty, kteří hledají **prázdninový dům**, tak i pro **trvalé bydlení** na jednom z nejkrásnějších chorvatských ostrovů.

Ostrov Krk, známý jako jeden z největších a nejnavštěvovanějších ostrovů v Chorvatsku, je oblíbenou destinací díky své bohaté historii, krásným plážím a bohaté nabídce kulturních i přírodních památek. Nabízí také vynikající spojení s pevninou díky mostu spojující ostrov s pevninou a letišti v blízkosti. **Krk** je ideální místo pro ty, kteří hledají klidné bydlení v přírodě, s veškerými službami na dosah – od obchodů, restaurací až po lékařskou péči.

S Mojenemovitostumore máte jistotu profesionálního a individuálního přístupu při hledání nemovitosti. Pomůžeme vám najít tu správnou nemovitost, která bude odpovídat vašim specifickým požadavkům – ať už hledáte historický dům s moderním zázemím, prázdninovou vilu u moře nebo investiční příležitost.

Díky našim znalostem trhu a dlouholetým zkušenostem v Chorvatsku zajistíme, aby celý proces koupě proběhl hladce a bez komplikací.

Pokud vás tato nemovitost na ostrově Krk zaujala, nebo pokud hledáte jinou nemovitost na míru, neváhejte nás kontaktovat pro více informací nebo sjednání prohlídky.

Počet podlaží
2
Dispozice
7+kk
Plocha
150 m2
Pozemek
911 m2
Užitná plocha
245 m2
Terasa
Ano
Balkon
Ano
Bazén
Ano
Zastavěná plocha
80 m2
Parkování
Ano

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00