Kompletně vybavený nový apartmán s výhledem na moře v Privlaci

Privlaka, Chorvatsko – ID 14007
255 000 € ≈ 6 397 950 Kč
Plocha 71 m2
Dispozice 3+kk
Podlaží 2/2
Moře 250 m
Stav Ve výstavbě
Období Letní sezóna

Na prodej je nádherný nový apartmán v Privlaci, který se vyznačuje moderními prvky a nabízí komfort podobný životu v řadovém domě.

Jedná se o dvoupodlažní apartmán. V přízemí se nachází WC, kuchyň s jídelnou a obývacím pokojem, částečně krytá terasa, krytá terasa a komora. Vnitřní schodiště vede na první patro, kde jsou umístěny chodba, dvě ložnice, koupelna a nekrytá terasa. Čistá užitná plocha těchto prostor je 63,30 m². Apartmán dále disponuje zahradou o velikosti 54 m² a jedním parkovacím místem.

Celková čistá užitná plocha apartmánu, včetně všech příslušenství, je 71 m².

Apartmán nabízí krásný výhled na moře a je orientován na jih. Vzdálenost od moře činí 250 m, zatímco centrum Privlaky je vzdáleno 2 km.

Apartmán se prodává kompletně vybavený a zařízený.

Budova byla postavena v roce 2024 z cihelných termo bloků, s 8 cm tlustou vrstvou polystyrenové izolace na fasádě. Plastová okna jsou vybavena roletami. Podlahy jsou pokryty dlažbou. V apartmánu jsou nainstalovány tři klimatizační jednotky – jedna v obývacím pokoji a dvě v ložnicích. V koupelnách je podlahové topení, které zajišťuje příjemné teplo během chladnějších měsíců. Apartmán je rovněž vybaven komínem a vstupními dveřmi odolnými proti požáru.

Pro tuto nemovitost se očekává získání energetického certifikátu třídy A.

Privlaka je malebná rybářská a turistická obec, která se nachází pouhých 15 minut jízdy od města Zadar, na prostorném písečném poloostrově mezi královským městem Ninem a ostrovem Virem. Čisté moře a dlouhé, mělké písečné zátoky jsou ideální pro úplné relaxace. Místo nabízí všechny potřebné služby pro příjemný a kvalitní život, včetně obchodů, restaurací, pošty a zdravotní kliniky.

Milovníci sportu a rekreace, kteří se chtějí vyzkoušet v plachtění nebo surfování, najdou svůj ráj v okolních lokalitách. V Privlace můžete najít vše, co potřebujete pro klidnou a uvolněnou rodinnou dovolenou ve středomořském stylu.

Podlaží
2
Počet podlaží
2
Dispozice
3+kk
Výhled na moře
Ano
Plocha
71 m2
Užitná plocha
63.3 m2
Terasa
Ano
Balkon
Ano
Parkování
Ano
Sklep
Ano
Obchod
1 km
Lékař
2 km
Kavárna
1 km
Restaurace
830 m
Bar
830 m
Škola/školka
1 km

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00