Jedinečný studiový apartmán s výhledem na moře v Medulinu

Medulin, Medulin, Chorvatsko – ID 14522
119 000 € ≈ 3 016 650 Kč
Plocha 49 m2
Dispozice studio
Podlaží 2/2
Moře 100 m
Stav Volné
Období Letní sezóna

Nabízíme k prodeji krásný studiový apartmán ve druhém patře menší budovy na vynikajícím místě v Medulinu. Tento moderní apartmán byl nedávno zrekonstruován a prodává se plně zařízený a vybavený, což znamená, že je připraven k okamžitému nastěhování.

Dispozice apartmánu zahrnuje otevřený obývací pokoj spojený s kuchyní a jídelním koutem, prostornou koupelnu a balkon s výhledem na moře. Díky skvělé poloze nabízí apartmán jedinečný výhled na Jadran a možnost užít si relaxaci v klidném prostředí.

Tento apartmán je ideální pro rekreační využití i jako investiční příležitost pro turistický pronájem. Medulin je oblíbenou destinací díky své blízkosti k plážím a krásným výhledům na moře. Díky plné vybavenosti a modernímu interiéru nebudete muset vkládat další investice do zařizování. Poloha apartmánu umožňuje rychlý přístup k pláži i k veškeré občanské vybavenosti v okolí.

Medulin je jedním z nejznámějších a nejrychleji se rozvíjejících turistických letovisek na Istrii. Tato destinace je oblíbená jak mezi turisty, tak mezi investory díky své krásné přírodě, písečným plážím a bohaté nabídce sportovních a rekreačních aktivit. Medulin nabízí širokou škálu restaurací, kaváren a obchodů, což z něj činí ideální místo jak pro rodinnou dovolenou, tak pro dlouhodobé bydlení.

Chorvatsko je oblíbenou destinací pro nákup nemovitostí díky krásnému pobřeží, stabilnímu realitnímu trhu a vysoké poptávce po turistickém ubytování. Díky skvělé infrastruktuře je Chorvatsko snadno dostupné z celé Evropy, což přispívá k jeho atraktivitě jako investiční lokality.

S naší realitní kanceláří Mojenemovitostumore získáte odborné poradenství a kompletní servis při nákupu nemovitostí v Chorvatsku. Pomůžeme vám najít ideální apartmán nebo dům u moře dle vašich požadavků. Zajistíme bezproblémový průběh celého procesu a budeme vám k dispozici po celou dobu transakce.

Kontaktujte nás pro více informací a sjednejte si prohlídku této jedinečné nemovitosti v Medulinu ještě dnes

Podlaží
2
Počet podlaží
2
Dispozice
studio
Výhled na moře
Ano
Plocha
49 m2
Užitná plocha
47 m2
Balkon
Ano
Parkování
Ano
Obchod
860 m
Lékař
310 m
Kavárna
470 m
Restaurace
140 m
Bar
100 m
Škola/školka
1 km

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00