Exkluzivní stavební pozemek, první řada u moře v Omiši

Omiš, Chorvatsko – ID 14410
3 165 000 € ≈ 79 583 925 Kč
Plocha 3332 m2
Moře 10 m
Období Letní sezóna

Nabízíme k prodeji výjimečný stavební pozemek v první řadě u moře nedaleko malebného města Omiš.

Tento exkluzivní pozemek o celkové rozloze 3 332 m² nabízí jedinečnou příležitost k výstavbě luxusní vily, rezidenčního komplexu nebo jiného investičního projektu. Díky své výjimečné poloze podél pobřeží Jaderského moře poskytuje nádherné, ničím nerušené výhledy na křišťálově čisté moře a okolní přírodní krásy.

Pozemek nabízí nejen výbornou polohu, ale také flexibilitu při koupi – je možné ho zakoupit jako celek, nebo rozdělit na polovinu podle vašich potřeb a investičních plánů.

Pozemek v první řadě u moře je investiční příležitostí, která se jen zřídka objeví na trhu. Jeho poloha a rozloha poskytují ideální podmínky pro výstavbu luxusní nemovitosti s přímým přístupem k moři. Nemovitosti v Omiši jsou vysoce žádané díky blízkosti k Splitu a krásné přírodě. Díky tomu se jedná o skvělou příležitost pro ty, kteří hledají dlouhodobou investici s vysokou návratností, ať už pro vlastní bydlení, nebo jako turistický projekt.

Omiš je historické město na pobřeží Jaderského moře, známé svými překrásnými plážemi, bohatou historií a ideální polohou mezi Splitem a Makarskou. Město je oblíbené mezi turisty pro svou kombinaci přírodních krás – od řeky Cetiny, přes strmé útesy, až po úchvatné výhledy na moře. Omiš nabízí veškerou občanskou vybavenost, včetně restaurací, obchodů a sportovních zařízení, což z něj činí ideální místo pro trvalé bydlení i rekreační pobyty.

Chorvatsko patří mezi nejoblíbenější evropské destinace pro investory do nemovitostí, a to díky své kráse, stabilní ekonomice a bezpečnému prostředí. Oblasti jako Omiš jsou vyhledávané pro svou průzračnou vodu, středomořské klima a bohatou kulturu. Investice do pozemku v tak prestižní lokalitě přináší nejen výhody krásného prostředí, ale i vysoký potenciál návratnosti díky rostoucí poptávce po nemovitostech u moře.

S Mojenemovitostumore vám nabízíme profesionální poradenství a individuální přístup při výběru nemovitostí v Chorvatsku. Specializujeme se na luxusní nemovitosti a stavební pozemky v nejvyhledávanějších oblastech, jako je Omiš a okolí. Pomůžeme vám najít ideální pozemek u moře a poskytneme kompletní podporu při celém procesu nákupu – od právních formalit až po případnou správu a údržbu nemovitosti.

Pokud máte zájem o tento výjimečný pozemek, nebo pokud hledáte jinou nemovitost u moře v Chorvatsku, neváhejte nás kontaktovat. Rádi vám pomůžeme najít tu správnou investici podle vašich představ.

Výhled na moře
Ano
Plocha
3332 m2

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00