Dům v Baru - Šušanj s výhledem na moře a prostorným dvorem

Bar, Šušanj, Černá Hora – ID 14798
455 000 € ≈ 11 493 300 Kč
Plocha 1000 m2
Dispozice 5+kk
Moře 950 m
Stav Volné
Období Celoroční

Tato krásná nemovitost se nachází v klidné části města Bar, konkrétně v oblasti Šušanj, a nabízí pohodlný domov ve dvou podlažích a podkroví.

Dům má ideální dispozice pro rodinné bydlení i jako prázdninová rezidence.

Na přízemí o rozloze 102 m² najdete prostornou vstupní halu, obývací pokoj s krbem, který vytváří příjemnou atmosféru, jídelnu a plně vybavenou kuchyň. K dispozici jsou také tři ložnice a moderní koupelna. V prvním patře vás potěší další prostorný obývací pokoj, dvě ložnice a další koupelna. Pro větší komfort je v koupelnách nainstalováno podlahové topení, které zajistí teplo i během chladnějších období.

Dům je ve velmi dobrém stavu, suchý a čistý. Má rozlehlý dvůr o velikosti 1000 m², který je členěn do dvou teras a nabízí dostatek prostoru pro vybudování bazénu nebo zahradní úpravy podle vašich představ. Krásný výhled na moře, který není ničím omezen, zaručuje klid a soukromí.

Další velkou výhodou této nemovitosti je, že je zapsaná na firmu, což znamená, že kupující je osvobozen od placení daně z převodu nemovitosti. Tento aspekt činí nákup nemovitosti finančně výhodnějším.

Bar je město s bohatou historií, které se nachází v jižní části Černé Hory, přímo u Jaderského moře. Je to důležité hospodářské centrum s významným přístavem, který spojuje Černou Horu se Slovinskem, Řeckem a Itálií. Bar nabízí široké možnosti pro koupání, vodní sporty a relaxaci na nádherných plážích. Pro milovníky sportu jsou zde tenisové kurty, fotbalová hřiště a atletický stadion.

Díky své výborné dopravní dostupnosti, včetně železniční trati vedoucí do hlavního města Podgorica a dále do Bělehradu, je Bar snadno přístupný. Železniční trať, která protíná horský terén, je technickým unikátem a přispěla k rozvoji místního přístavu i celého regionu.

Bar je ideální lokalitou pro trvalé bydlení, ale také pro turisty, kteří si chtějí užít slunečné pláže, kulturní akce a noční život. Město nabízí široké spektrum restaurací, barů, klubů a diskoték. Letní měsíce zde přinášejí pestrý kulturní program pod širým nebem.

Jsme renomovaná realitní agentura s dlouholetými zkušenostmi na trhu nemovitostí v Černé Hoře. Nabízíme profesionální a férové poradenství, ať už hledáte svůj vysněný domov nebo zajímavou investiční příležitost. Nákup nemovitosti zajišťujeme bez zbytečných komplikací a nabízíme možnost vyřídit celý proces převodu vlastnictví na dálku. To zahrnuje i převod energií a všechny potřebné registrace.

Pokud hledáte nemovitost v jedné z nejkrásnějších oblastí Černé Hory, neváhejte nás kontaktovat. Rádi vám poskytneme veškeré informace a zorganizujeme prohlídku. Pro více zajímavých nabídek navštivte naše webové stránky.

Počet podlaží
3
Dispozice
5+kk
Výhled na moře
Ano
Plocha
1000 m2
Pozemek
996 m2
Užitná plocha
310 m2
Terasa
Ano
Lodžie
Ano
Balkon
Ano
Bazén
Ano
Zastavěná plocha
105 m2
Parkování
Ano
Sklep
Ano

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00