Apartmán v přízemí domu, novostavba, Privlaka

Privlaka, Chorvatsko – ID 13503
235 620 € ≈ 5 897 569 Kč
Plocha 79 m2
Dispozice 3+kk
Podlaží 1/3
Moře 140 m
Stav Volné
Období Letní sezóna

Prodej třípokojového bytu v přízemí domu. Jedná se o moderní novostavbu. Byt se nachází v domě sestávajícím ze čtyř bytových jednotek.

Dispozice pokojů se skládá z chodby, koupelny, dvou ložnic, kuchyně s jídelnou a obývacím pokojem a zastřešené terasy. Čistá užitná plocha popisovaných prostor je 71,40 m2. Dále k bytu náleží zahrada 56,25 m2 a parkovací stání před domem.

Celková čistá plocha bytu s veškerým příslušenstvím je 79,50 m2.

Vzdálenost této nemovitosti od moře je pouhých 140 m, zatímco vzdálenost od centra Privlaky je 2 km.

Konstrukce objektu zděným termoblokem s tepelnou izolací fasády 10 cm polystyren. Podlahové krytiny jsou laminátové a dlažba. Okna jsou vyrobena z PVC materiálu s třívrstvým sklem, elektrické žaluzie a sítě proti hmyzu. V každé ložnici a v obývacím pokoji je klimatizace. V koupelně je navíc instalováno elektrické podlahové vytápění. Vstupní dveře bytu jsou navíc proti vloupání a protipožární.

Předpokládá se energetický průkaz A.

Privlaka je malé rybářské a turistické městečko jen 15 minut jízdy od města Zadar, které se nachází na rozlehlém písečném poloostrově mezi královským městem Nin a ostrovem Vir. Průzračné moře a dlouhé, mělké písečné zátoky jsou jako stvořené pro úplnou relaxaci. Místo nabízí veškeré potřebné zázemí pro příjemný a kvalitní život: obchody, restaurace, pošta, poliklinika. Milovníci sportu a rekreace, kteří si chtějí vyzkoušet plachtění nebo surfování, najdou svůj kout ráje v okolních osadách. Najdete zde vše, co potřebujete pro klidnou a odpočinkovou rodinnou dovolenou ve středomořském stylu.

Podlaží
1
Počet podlaží
3
Dispozice
3+kk
Plocha
79 m2
Užitná plocha
71.4 m2
Terasa
Ano
Parkování
Ano

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00