Apartmán v novostavbě na skvělém místě v Sukošanu - pouhých 110 m od moře

Sukošan, Chorvatsko – ID 14454
270 480 € ≈ 6 780 934 Kč
Plocha 99 m2
Dispozice 3+kk
Podlaží 2/3
Moře 110 m
Stav Ve výstavbě
Období Letní sezóna

Nabízíme k prodeji apartmány v moderní novostavbě v atraktivní lokalitě Sukošan, jen 110 metrů od moře. Projekt zahrnuje tři bytové domy s celkovým počtem 18 apartmánů. Tento konkrétní byt se nachází v prvním patře a poskytuje komfortní dispozici, která zahrnuje chodbu, dvě koupelny, prádelnu, dvě ložnice, kuchyň spojenou s jídelnou a obývacím pokojem, a zastřešenou terasu.

Čistá užitná plocha činí 96,60 m², k bytu náleží parkovací místo před domem. Celková užitná plocha včetně přístaveb je 99,10 m². Je také možné za příplatek dokoupit garáž nebo sklad, pro více informací nás kontaktujte.

Dokončení stavby je plánováno na začátek roku 2025, přičemž projekt je skvělou příležitostí pro ty, kteří hledají moderní bydlení u moře nebo investici do nemovitosti s vysokým potenciálem návratnosti.

Nemovitost je vzdálena 1,7 km od centra města a kupující neplatí daň z prodeje nemovitosti, protože projekt je realizován společností zahrnutou do systému DPH.

Stavba je vyrobena z železobetonu odolného proti zemětřesení, s tepelnou izolací fasády z 10 cm polystyrenu a vodoodpudivou vrchní omítkou. Kvalitní plastová okna a dveře jsou vybaveny elektrickými hliníkovými žaluziemi a sítěmi proti hmyzu. Okenní systém je zateplený a vybavený ISO sklem plněným plynem pro lepší izolaci. Podlahové krytiny jsou z laminátu a dlažby, zatímco obývací pokoje a ložnice jsou vybaveny klimatizací. Každá budova bude také vybavena kamerovým systémem a bezpečnostními dveřmi proti vloupání a požáru.

Dle dohody je možnost za příplatek využít služby interiérového designu.

Očekává se, že nemovitosti získají energetický certifikát třídy A+, což garantuje nízké náklady na provoz.

Investice do nemovitosti v Sukošanu nabízí ideální možnost klidného bydlení u moře nebo dlouhodobé investice s vysokým výnosovým potenciálem z pronájmů turistům. Blízkost moře a moderní design těchto apartmánů zajišťuje atraktivitu nemovitosti pro různé typy zájemců.

Sukošan je oblíbené turistické letovisko v široké zátoce Zlatna luka, vzdálené pouhých 7 km od Zadaru. Díky největší jachtařské marině na Jadranu – D-Marin Marina Dalmacija – je Sukošan skutečným rájem pro jachtaře a milovníky moře. Město nabízí širokou škálu luxusních apartmánů, penzionů, hotelů a kempů, které jsou umístěny přímo u moře, což přitahuje nejen domácí, ale i zahraniční turisty.

Chorvatsko je díky svému průzračnému moři, krásným plážím a stabilnímu investičnímu prostředí jednou z nejžádanějších destinací pro nákup nemovitostí u moře. Nemovitosti v Sukošanu, nacházející se blízko Zadaru, představují ideální možnost pro ty, kteří hledají rekreační bydlení nebo dlouhodobou investici s rostoucí hodnotou.

S Mojenemovitostumore nabízíme kompletní servis při koupi nemovitosti v Chorvatsku, ať už hledáte luxusní apartmán, vilu nebo investiční příležitost. Specializujeme se na nemovitosti u moře, a díky našim zkušenostem vám pomůžeme najít perfektní bydlení či investici podle vašich potřeb.

Kontaktujte nás a zajistíme vám bezproblémový nákup

Podlaží
2
Počet podlaží
3
Dispozice
3+kk
Výhled na moře
Ano
Plocha
99 m2
Užitná plocha
96.6 m2
Terasa
Ano
Lodžie
Ano
Parkování
Ano

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00