Apartmán v nově postavené budově v krásné oblasti Dobra Voda

Dobra Voda, Černá Hora – ID 14205
125 000 € ≈ 3 143 125 Kč
Plocha 38 m2
Dispozice 2+kk
Podlaží 5/6
Moře 100 m
Stav Volné
Období Letní sezóna

Nabízíme k prodeji zcela nový apartmán v nově postavené budově v malebné oblasti Dobra Voda, Nišice. Budova byla dokončena v květnu 2023.

Tento apartmán o rozloze 38 m² se nachází v 5. patře šesti patrové budovy a disponuje jednou ložnicí.

Je plně zařízený a vybavený vším potřebným pro pohodlné bydlení nebo pronájem. Apartmán má dvě terasy s výhledem na moře, což poskytuje příjemné prostředí pro relaxaci. Celý apartmán je vybaven podlahovým vytápěním a video interkomem pro zvýšenou bezpečnost.

Budova se nachází pouze 100 metrů od moře a nabízí soukromý přístup k vodě. Pláž Veliki Pijesak je vzdálená pouhých 10-15 minut chůze po cestě podél moře. Komplex také poskytuje parkovací místa pro obyvatele.

Dobra Voda je vyhledávanou lokalitou díky své nádherné přírodě, čistým plážím a klidnému prostředí, ideálnímu pro odpočinek. Tento apartmán představuje skvělou příležitost pro investici nebo pro ty, kteří hledají své nové bydlení v blízkosti moře.

Pokud máte specifické požadavky na nemovitost, rádi vám pomůžeme s vyhledáním a výběrem ideálního bytu či domu v oblasti Dobra Voda a jejím okolí. Nabízíme profesionální poradenství a asistenci při celém procesu koupě nemovitosti, abyste našli svůj vysněný domov u moře.

Podlaží
5
Počet podlaží
6
Dispozice
2+kk
Výhled na moře
Ano
Plocha
38 m2
Užitná plocha
34 m2
Terasa
Ano
Balkon
Ano
Parkování
Ano

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00