Apartmán v 1. patře v novostavbě, blízko pláže, Privlaka

Privlaka, Chorvatsko – ID 14010
299 000 € ≈ 7 501 910 Kč
Plocha 105 m2
Dispozice 4+kk
Podlaží 2/3
Moře 65 m
Stav Volné
Období Celoroční

Na prodej je moderní třípokojový apartmán v novostavbě na prvním patře v Privlace. Tento apartmán, který nabízí komfortní bydlení v blízkosti pláže, se vyznačuje kvalitním zpracováním a atraktivní lokalitou.

Tento apartmán se nachází v prvním patře a nabízí pohodlné a praktické uspořádání. Součástí dispozice je prostorná chodba, tři ložnice, přičemž jedna ložnice je vybavena vlastní koupelnou.

Dále apartmán obsahuje další koupelnu a prádelnu.

Kuchyň je propojena s jídelním koutem a obývacím pokojem, což vytváří otevřený a vzdušný prostor. Kromě toho je k dispozici zastřešená terasa ideální pro relaxaci.

Užitná plocha všech těchto prostor činí 102,85 m².

K apartmánu náleží také jedno parkovací místo. Celková čistá plocha, včetně parkovacího místa, dosahuje 105,35 m²

Apartmán je orientován na jih, což zajišťuje příjemné sluneční osvětlení po většinu dne. Je vzdálený pouze 65 m od moře a 900 m od centra města.

Výhodou při koupi tohoto apartmánu je, že kupující neplatí daň z převodu nemovitosti.

Co se týče vybavení, apartmán je postaven z cihelných termo bloků s termoizolací fasády o tloušťce 10 cm polystyrenu. Podlahy jsou pokryty dlažbou. Okna jsou kombinací hliníkových a PVC, vybavená trojitým sklem roletami a síťkami proti hmyzu. Klimatizace je instalována v obývacím pokoji a v každé ložnici. V koupelně je k dispozici elektrické podlahové topení. Vstupní dveře jsou protipožární a bezpečnostní.

Energetický certifikát se očekává v třídě A.

Apartmán je v současnosti ve výstavbě a plánované nastěhování je na zimu 2024.

Privlaka je malebné rybářské a turistické městečko, vzdálené pouze 15 minut jízdy od města Zadar. Leží na prostorném písečném poloostrově mezi historickým městem Ninem a ostrovem Virem. Toto místo nabízí křišťálově čisté moře a dlouhé, mělké písečné zátoky, které jsou ideální pro relaxaci. Privlaka poskytuje všechny potřebné služby pro pohodlný a kvalitní život, včetně obchodů, restaurací, pošty a ambulantní péče. Milovníci sportu a rekreace, kteří se chtějí věnovat například jachtingu nebo surfování, najdou v okolních oblastech své ideální místo. Privlaka je ideální pro klidný a relaxační rodinný odpočinek v mediteránním stylu.

Pokud hledáte nemovitost v oblasti Privlaka, nabízíme i další možnosti v této lokalitě. Máme na prodej různé typy apartmánů a domů, které splňují různé požadavky a preference. Kontaktujte nás pro více informací a najděte svůj ideální domov v této krásné oblasti.

Podlaží
2
Počet podlaží
3
Dispozice
4+kk
Výhled na moře
Ano
Plocha
105 m2
Užitná plocha
102.85 m2
Balkon
Ano
Parkování
Ano

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00