Apartmán se dvěma bytovými jednotkami v první řadě u moře a krásné pláže, ostrov Vir

Vir, Chorvatsko – ID 14002
390 000 € ≈ 9 785 100 Kč
Plocha 108 m2
Dispozice 5+1
Podlaží 2/3
Moře 25 m
Stav Volné
Období Celoroční

Na prodej je prostorný apartmán se dvěma samostatnými obytnými jednotkami, situovaný v prvním patře budovy, která se nachází přímo u moře a krásné pláže na ostrově Vir. Tento apartmán se pyšní exkluzivní polohou – pouhých 25 metrů od moře a 2,8 km od centra Vira.

Větší obytná jednotka nabízí hodně prostoru a světla. Její dispozice zahrnuje chodbu, kuchyň s jídelnou, dvě ložnice, dvě koupelny a terasu o rozloze 24 m². Díky orientaci na jih si můžete užít krásný výhled na moře a pláž přímo z terasy.

Menší obytná jednotka je také velmi příjemná a prakticky zařízená. Skládá se z chodby, kuchyně s jídelnou, jedné ložnice, koupelny a lodžie. Tento prostor je orientován na východ i západ, což poskytuje jedinečný výhled na pohoří Velebit a částečný výhled na moře a pláž.

Celková plocha apartmánu činí 108,80 m². K apartmánu patří dvě parkovací místa a praktická úložná místnost.

Apartmán je kompletně zařízený a připravený k okamžitému nastěhování. Budova byla postavena v roce 1998, přičemž druhé patro bylo přistavěno v roce 2019. Přístupová cesta a okolní pozemek jsou upravené, fasáda budovy je izolována 8cm termoizolací.

V apartmánu jsou plastová okna z PVC materiálu, podlahy jsou pokryty laminátem a dlažbou. Větší jednotka je vybavena třemi klimatizačními jednotkami, menší jednotka jednou. Vytápění je zajištěno elektrickými mramorovými deskami v každé místnosti.

Díky výjimečné poloze a dispozicím je tato nemovitost skvělou investicí pro turistické pronájmy i pro celoroční bydlení. Pláž před domem je oblázková s mělkým mořem a písečným dnem, což je ideální pro rodiny s dětmi.

Ostrov Vir je jednou z nejpopulárnějších turistických destinací v Chorvatsku. Nachází se na severozápadě Zadarské župy a je obklopen Virským mořem a Povljanským kanálem. S pevninou je spojen mostem, což umožňuje pohodlný přístup.

Pobřeží ostrova Vir je dlouhé 31,43 km a je plné různorodých pláží, od písečných po oblázkové a skalnaté. Najdete zde živé pláže s turistickými atrakcemi, ale také klidné zátoky obklopené nedotčenou přírodou. Pláže jsou často lemovány borovicovými lesy a moře je křišťálově čisté, což činí z ostrova ideální místo pro rodinnou dovolenou.

Vir není pouze letní destinací. Je to i klidné místo pro celoroční život, s veškerou potřebnou infrastrukturou jako školy, školky, obchody, autobusové spojení, restaurace a kavárny. Historické město Zadar je vzdálené pouhých 26 km, zatímco město Nin, známé svou bohatou historií, je vzdálené 12 km.

Pokud hledáte nemovitost u moře v klidné lokalitě, která nabízí ideální podmínky pro relaxaci i aktivní život, tento apartmán na ostrově Vir je tou správnou volbou.

Podlaží
2
Počet podlaží
3
Dispozice
5+1
Výhled na moře
Ano
Plocha
108 m2
Užitná plocha
100 m2
Terasa
Ano
Balkon
Ano
Parkování
Ano
Obchod
2 km
Lékař
8 km
Kavárna
4 km
Restaurace
2 km
Bar
2 km
Škola/školka
6 km

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00