Apartmán s výhledem na moře, zahradou a parkovacím místem, přízemí, ostrov Vir

Vir, Chorvatsko – ID 14004
305 000 € ≈ 7 652 450 Kč
Plocha 86 m2
Dispozice 3+kk
Podlaží 1/2
Moře 250 m
Stav Ve výstavbě
Období Celoroční

Na prodej je nádherný apartmán v novostavbě na ostrově Vir. Tento apartmán, umístěný v přízemí budovy, se pyšní výhledem na moře a přímým přístupem do prostorné zahrady.

Apartmán o čisté užitné ploše 75,75 m² zahrnuje vstupní chodbu, dvě ložnice, koupelnu, kuchyň s jídelnou a obývacím pokojem a dvě lodžie, které nabízejí dostatek denního světla a příjemné venkovní posezení. K apartmánu navíc náleží krásná zahrada o velikosti 80 m² a jedno parkovací místo, které zaručuje pohodlné parkování přímo u nemovitosti.

Celková plocha včetně všech příslušenství činí 86,74 m². Od moře je apartmán vzdálen pouhých 250 metrů, což zaručuje rychlý přístup na pláž. Centrum Vira je vzdáleno přibližně 3 km.

Tento apartmán je postaven z kvalitních cihelných termo bloků, které poskytují vynikající tepelnou izolaci. Fasáda budovy je izolována 10cm vrstvou polystyrenu, což přispívá k energetické efektivitě. Podlahy jsou pokryty dlažbou, která zajišťuje snadnou údržbu a moderní vzhled.

Plastová okna s elektrickými roletami, trojsklem a síťkami proti hmyzu zajišťují komfort a pohodlí v každém ročním období. V apartmánu jsou nainstalovány tři klimatizační jednotky – jedna v obývacím pokoji a dvě v ložnicích, což zajišťuje optimální teplotu během letních měsíců. Dále je zde připojení na komín pro případné využití krbu nebo kamen. Vstupní dveře jsou protipožární a bezpečnostní, což poskytuje další úroveň ochrany.

Pro tuto nemovitost se očekává udělení energetického certifikátu třídy A.

Ostrov Vir je jednou z nejoblíbenějších turistických destinací v Chorvatsku. Nachází se na severozápadě Zadarské župy a je obklopen Virským mořem a Povljanským kanálem. S pevninou je spojen mostem, což zajišťuje pohodlný přístup na ostrov.

Pobřeží ostrova Vir o délce 31,43 km je bohaté na pláže různých typů – od písečných přes oblázkové až po kamenité a skalnaté. Vir nabízí jak živé pláže s širokou škálou turistických služeb, tak i tiché zátoky, kde si můžete užít klid a krásy přírody. Mnohé pláže jsou lemovány borovicovými lesy a moře je zde křišťálově čisté, což činí Vir ideálním místem pro rodinnou dovolenou.

Kromě turismu je ostrov Vir také příjemným místem pro celoroční bydlení. Nabízí všechny potřebné služby, včetně škol, školek, obchodů, autobusového nádraží, restaurací a kaváren. Historické město Zadar je vzdáleno pouhých 26 km, zatímco město Nin, známé svou bohatou historií, se nachází 12 km od ostrova.

Pokud hledáte útulný apartmán u moře s vlastní zahradou, který nabízí klid a pohodlí na krásném ostrově Vir, tento apartmán je ideální volbou.

Podlaží
1
Počet podlaží
2
Dispozice
3+kk
Výhled na moře
Ano
Plocha
86 m2
Užitná plocha
75.75 m2
Terasa
80 m2
Lodžie
Ano
Parkování
Ano
Obchod
890 m
Lékař
450 m
Kavárna
1 km
Restaurace
310 m
Bar
1 km
Škola/školka
590 m

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00