Apartmán s výhledem na moře, v novostavby v Medulinu, Pošesi

Medulin, Pošesi, Chorvatsko – ID 14200
203 440 € ≈ 5 115 499 Kč
Plocha 50 m2
Dispozice 2+kk
Podlaží 2/3
Moře 150 m
Stav Volné
Období Celoroční

Nabízíme k prodeji apartmán s nádherným výhledem na moře, který se nachází v prvním patře novostavby v Medulinu, v klidné části Pošesi.

Tento moderní apartmán, umístěný na druhém podlaži budovy (označení A9), se pyšní výjimečnou polohou s krásným výhledem na moře.

Dispozice bytu zahrnuje předsíň, prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem, ložnici, koupelnu a balkon.

K bytu náleží také parkovací místo a sklepní prostor v přízemí budovy.

Byt je postaven z vysoce kvalitních materiálů, disponuje PVC okny s integrovanými sítěmi proti hmyzu a moderní klimatizací s invertorem pro optimální komfort v létě i v zimě. Parkovací místo, ať už kryté nebo nekryté, a úložný prostor se účtují zvlášť.

Medulin, konkrétně oblast Pošesi, je velmi žádaná lokalita díky své blízkosti k plážím a nádhernému přírodnímu prostředí. Medulin nabízí skvělou infrastrukturu a bohatou škálu rekreačních aktivit, což z něj činí ideální místo pro bydlení i odpočinek.

Pokud máte specifické požadavky na nemovitost, rádi vám pomůžeme s vyhledáním a výběrem ideálního bytu či domu v Medulinu a okolí. Nabízíme profesionální poradenství a asistenci při celém procesu koupě nemovitosti, abyste našli své vysněné místo u moře.

Podlaží
2
Počet podlaží
3
Dispozice
2+kk
Výhled na moře
Ano
Plocha
50 m2
Užitná plocha
48 m2
Balkon
Ano
Parkování
Ano
Sklep
Ano

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00