Apartmán s výhledem na moře, 1. patro, střešní terasa, ostrov Vir

Vir, Chorvatsko – ID 13998
325 000 € ≈ 8 154 250 Kč
Plocha 108 m2
Dispozice 3+kk
Podlaží 2/2
Moře 250 m
Stav Volné
Období Celoroční

Na prodej je moderní apartmán v novostavbě na oblíbeném ostrově Vir, který nabízí nádherný výhled na moře.

Apartmán je situován v prvním patře budovy a jeho dispozice je promyšleně navržena. Skládá se z prostorné předsíně, dvou ložnic, koupelny, kuchyně propojené s jídelním koutem a obývacím pokojem, a dvou lodžií. Čistá užitná plocha těchto prostorů činí 82,82 m².

K apartmánu náleží také rozlehlá střešní terasa o velikosti 90,69 m², která nabízí ideální prostor pro relaxaci s výhledem na moře. Dále je k dispozici jedno parkovací místo.

Celková čistá plocha apartmánu, včetně všech příslušenství, činí 108,09 m².

Apartmán je postaven z kvalitních materiálů s důrazem na moderní vybavení a komfort. Konstrukce budovy je z termo cihelných bloků, fasáda je izolována 10cm polystyrenem pro lepší energetickou účinnost. Podlahy jsou pokryty dlažbou, okna jsou z PVC materiálu s elektrickými roletami, trojskly a sítěmi proti hmyzu. Apartmán je vybaven třemi klimatizačními jednotkami – jedna se nachází v obývacím pokoji a další dvě v ložnicích. V bytě je také připraven vývod pro napojení na komín. Bezpečnost zajišťují protipožární a bezpečnostní vstupní dveře.

Očekává se, že nemovitost obdrží energetický certifikát třídy A.

Ostrov Vir je jednou z nejvyhledávanějších turistických destinací v Chorvatsku. Nachází se na severozápadě Zadarské župy a je obklopen Virským mořem a Povljanským kanálem. Ostrov je spojen s pevninou mostem, což zajišťuje snadný přístup.

Pobřeží ostrova Vir je dlouhé 31,43 km a nabízí různé typy pláží – od písečných přes oblázkové až po skalnaté. Najdete zde rušné pláže s turistickými atrakcemi, ale i tiché zátoky, kde si můžete užít klid a krásu nedotčené přírody. Pláže jsou často lemovány borovicovými lesy a nabízejí křišťálově čistou vodu, což činí z Vira ideální místo pro rodinnou dovolenou.

Ostrov Vir je nejen letní destinací, ale i klidným místem pro celoroční bydlení. Nabízí všechny potřebné služby jako školy, školky, obchody, autobusové spojení, restaurace a kavárny. Zadar, významné historické město, je vzdálen pouhých 26 km, a město Nin, známé svou bohatou historií, je vzdáleno 12 km.

Pokud máte specifické požadavky, rádi Vám pomůžeme najít ideální nemovitost podle Vašich představ. Naše zkušenosti v oblasti realit v Dalmácii nám umožňují vybrat pro Vás tu nejlepší nabídku, ať už hledáte investiční příležitost, prázdninový apartmán, nebo rodinný dům s výhledem na moře. Neváhejte nás kontaktovat, rádi Vám pomůžeme najít Váš vysněný domov na krásném ostrově Vir.

Tuto nabídku si právě prohlíží další 2 lidé
Proces nákupu v Chorvatsku Investice Dofinancování Reference Užitečné informace
Hledáte nemovitost jako investici? Zkuste jainvestuji.cz.
Podlaží
2
Počet podlaží
2
Dispozice
3+kk
Výhled na moře
Ano
Plocha
108 m2
Užitná plocha
82.82 m2
Terasa
Ano
Lodžie
Ano
Balkon
Ano
Parkování
Ano

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00