Apartmán s panoramatickým výhledem na moře v Dobra Voda

Dobra Voda, Černá Hora – ID 14206
130 000 € ≈ 3 268 850 Kč
Plocha 65 m2
Dispozice 2+kk
Podlaží 2/3
Moře 150 m
Stav Volné
Období Letní sezóna

Vítejte v těchto úchvatných apartmánech v Dobre Vodě, ideální lokalitě pro ty, kteří hledají klid a pohodu.

Apartmány nabízejí panoramatické výhledy na moře, které jsou skutečně dechberoucí. Jednopokojové apartmány mají rozlohu od 65,85 do 83,44 m² a jsou navrženy tak, aby poskytovaly maximální pohodlí a komfort.

Apartmány ve druhém patře jsou řešeny jako mezonety, zatímco na nejvyšším patře se nacházejí prostorné apartmány s obrovskou terasou, která nabízí ještě větší prostor pro relaxaci a vychutnávání si krásných výhledů.

Navíc je plánováno vybudování bazénu mezi dvěma budovami, který bude určen pro obyvatele domu, což ještě více zvyšuje atraktivitu těchto apartmánů.

Dobra Voda je idylické místo s nádhernými přírodními scenériemi a čistým mořem, ideální pro klidné bydlení nebo rekreační využití. Tyto apartmány představují skvělou příležitost pro ty, kteří hledají kvalitní a pohodlné bydlení s výhledem na moře.

Pokud máte specifické požadavky na nemovitost, rádi vám pomůžeme s vyhledáním a výběrem ideálního bytu či domu v oblasti Dobra Voda a jejím okolí. Nabízíme profesionální poradenství a asistenci při celém procesu koupě nemovitosti, abyste našli svůj vysněný domov u moře.

Podlaží
2
Počet podlaží
3
Dispozice
2+kk
Výhled na moře
Ano
Plocha
65 m2
Užitná plocha
62 m2
Terasa
Ano
Parkování
Ano

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00