Apartmán/Dvojdomek s bazénem – Privlaka, 60 m od moře

Privlaka, Chorvatsko – ID 13988
500 000 € ≈ 12 545 000 Kč
Plocha 123 m2
Dispozice 4+kk
Podlaží 2/2
Moře 60 m
Stav Volné
Období Celoroční

Nabízíme k prodeji moderní apartmán s bazénem, pouhých 60 metrů od moře v malebné obci Privlaka. Tento apartmán svou dispozicí a soukromím připomíná dvojdomek, což poskytuje pocit samostatného bydlení. Jedná se o novostavbu, jejíž dokončení je plánováno na léto 2024. Nemovitost nabízí částečný výhled na moře a je ideální jak pro trvalé bydlení, tak pro rekreační využití.

Apartmán se rozkládá na dvou podlažích s vlastní zahradou a bazénem. V přízemí se nachází vstupní chodba, kuchyň s jídelnou, obývací pokoj, toaleta a krytá terasa. V prvním patře najdete chodbu, hlavní ložnici s vlastní koupelnou, další dvě ložnice a společnou koupelnu. Celková užitná plocha činí 94,93 m². K apartmánu patří také dvě parkovací místa, zahrada o velikosti přibližně 50 m² a bazén o rozloze 18 m².

Celková užitná plocha včetně všech příslušenství činí 123,43 m².

Nemovitost je postavena z cihelných termo bloků, zateplená 10 cm polystyrenovou izolací. Podlahy jsou pokryty dlažbou a parketami. Bazén je připraven na instalaci vytápění, což umožní jeho využívání po celý rok. Klimatizace je instalována v obývacím pokoji, hlavní ložnici a na chodbě v patře. Vstupní dveře jsou bezpečnostní, obývací pokoj je vybaven krbem a na dvoře je k dispozici gril. Předpokládá se energetický certifikát třídy A.

Privlaka je malebná rybářská a turistická obec, která se nachází na rozlehlém písečném poloostrově mezi královským městem Nin a ostrovem Vir, pouhých 15 minut jízdy od historického města Zadar. Čisté moře a dlouhé, mělké písečné zátoky jsou ideální pro úplnou relaxaci. Místo nabízí veškerou potřebnou infrastrukturu pro pohodlný život – obchody, restaurace, poštu a zdravotní služby. Milovníci sportu a rekreace, kteří se chtějí věnovat plachtění nebo surfování, zde najdou ideální podmínky.

Privlaka je ideální místo pro klidnou a pohodovou dovolenou v pravém středomořském stylu.

Podlaží
2
Počet podlaží
2
Dispozice
4+kk
Výhled na moře
Ano
Plocha
123 m2
Užitná plocha
94.93 m2
Terasa
Ano
Bazén
Bazén
Parkování
Ano

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00