Zrekonstruován apartmán v přízemí. s terasou a zahradou v Medulinu

Medulin, Medulin, Chorvatsko – ID 14538
115 000 € ≈ 2 888 225 Kč
Plocha 40 m2
Dispozice 2+kk
Podlaží 1/2
Moře 600 m
Stav Volné
Období Celoroční

Nabízíme k prodeji útulný apartmán o rozloze 40 m², který se nachází v přízemí udržovaného domu v atraktivní lokalitě Medulin na Istrii.

Apartmán prošel nedávnou rekonstrukcí a je připraven k okamžitému nastěhování.

Apartmán se skládá z vstupní chodby, prostorné ložnice, koupelny, a obývacího pokoje spojeného s kuchyní a jídelnou. Z jídelny je přímý vstup na dlaždicovou terasu a přilehlou zahradu, což umožňuje užívat si relaxaci na čerstvém vzduchu. V koupelně je instalováno rychlotopení pro pohodlí během chladnějších měsíců. Byt je také vybaven elektrickými zvedáky žaluzií, což zvyšuje komfort.

Tento apartmán je ideální volbou pro rekreační bydlení u moře nebo jako investice pro turistický pronájem. Díky své poloze v přízemí a přístupu na zahradu nabízí maximální pohodlí a možnost odpočinku ve venkovním prostoru. Blízkost pláže a středomořského prostředí z něj činí skvělou volbu pro milovníky moře a sportovních aktivit, včetně plachtění, potápění a windsurfingu. Apartmán je skvělou příležitostí pro ty, kteří hledají klidné a pohodlné bydlení v blízkosti moře.

Medulin je jedno z nejznámějších a nejvyhledávanějších letovisek na Istrii, které nabízí nejen krásné pláže a čisté moře, ale také bohatou historii a přírodní krásy. Díky své poloze a mírnému středomořskému klimatu je Medulin oblíbeným cílem turistů i obyvatel po celý rok. Nabízí také široké možnosti pro sportovní vyžití a další rekreační aktivity. Medulin je proslulý svým dynamickým rozvojem a jedinečnou atmosférou, která láká turisty i investory z celého světa.

Chorvatsko je oblíbenou destinací nejen pro rekreaci, ale také pro investice do nemovitostí. Istrijský poloostrov patří mezi nejkrásnější části Chorvatska díky své bohaté historii, kultuře a přírodním krásám. Investice do nemovitostí v Chorvatsku poskytují stabilní hodnotu a skvělou návratnost díky rostoucí poptávce po turistickém ubytování a rezidenčním nemovitostem u moře.

Naše agentura se specializuje na prodej nemovitostí u moře v Chorvatsku. Poskytujeme profesionální služby od výběru nemovitosti až po právní podporu při koupi. S našimi dlouholetými zkušenostmi vám pomůžeme najít ideální nemovitost podle vašich požadavků, ať už hledáte letní apartmán, investici nebo trvalé bydlení.

Kontaktujte nás pro více informací nebo prohlídku tohoto skvělého apartmánu v Medulinu

Podlaží
1
Počet podlaží
2
Dispozice
2+kk
Plocha
40 m2
Užitná plocha
39 m2
Terasa
Ano
Parkování
Ano

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00