Prodej plně vybaveného apartmánu v klidné části města Crkvenica, ideální pro pronájem

Crikvenica, Chorvatsko – ID 14533
185 000 € ≈ 4 646 275 Kč
Plocha 35 m2
Dispozice 2+kk
Podlaží 3/3
Moře 400 m
Stav Volné
Období Letní sezóna

Investiční informace Jak to funguje?

Měsíční výnos: 925 €
Roční výnos: 6.0%

Nabízíme k prodeji apartmán s kategorizací 3 hvězdičky v klidné části malebného města Crikvenica. Tento apartmán se nachází ve druhém patře menší bytové budovy, která prošla renovací včetně nové fasády. Umístění apartmánu zajišťuje pohodlné a klidné bydlení, ideální jak pro trvalý pobyt, tak pro investici do pronájmu.

Apartmán o celkové ploše 35 m² nabízí praktickou dispozici, která zahrnuje předsíň, ložnici, koupelnu, kuchyň a obývací pokoj s východem na prostorný balkon. Balkon poskytuje krásný a otevřený výhled na moře, ideální pro relaxaci a odpočinek.

K apartmánu náleží také parkovací místo a skladovací místnost, což zvyšuje jeho praktičnost a komfort pro budoucího majitele.

Crikvenica je jedno z nejoblíbenějších letovisek na chorvatském pobřeží díky svým krásným plážím, čistému moři a bohaté nabídce služeb a aktivit. Je to ideální místo pro ty, kteří hledají klidné bydlení v blízkosti moře, ale zároveň chtějí mít všechny potřebné služby na dosah.

Tento apartmán představuje skvělou investiční příležitost nebo možnost pohodlného bydlení v krásné lokalitě. Pokud máte zájem o více informací nebo si přejete domluvit prohlídku, neváhejte nás kontaktovat.

Tuto nabídku si právě prohlíží další 2 lidé
Proces nákupu v Chorvatsku Investice Dofinancování Reference Užitečné informace
Hledáte nemovitost jako investici? Zkuste jainvestuji.cz.
Podlaží
3
Počet podlaží
3
Dispozice
2+kk
Výhled na moře
Ano
Plocha
35 m2
Užitná plocha
34 m2
Balkon
Ano
Parkování
Ano
Sklep
Ano

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00