Plně zařízený a vybavený apartmán na prodej v Topla, Herceg Novi

Topla, Černá Hora – ID 12605
133 000 € ≈ 3 315 025 Kč
Plocha 37 m2
Dispozice 2+kk
Podlaží 1/3
Moře 700 m
Stav Volné
Období Letní sezóna

Na klidném místě v blízkosti moře se nachází tento útulný apartmán o rozloze 37 m², který se nachází v 1. patře. Dispozice apartmánu zahrnuje obývací pokoj s jídelním koutem kombinovaný s otevřenou kuchyní, ložnici, koupelnu a prostorný balkon. Apartmán je plně zařízený a vybavený, prodává se s veškerým nábytkem.

Z ložnice je možné vyjít na balkon, odkud se naskýtá nádherný výhled na město a hory. Parkování je zajištěno před budovou i kolem ní.

V pěší vzdálenosti od apartmánu se nacházejí obchody, kavárny, restaurace, pošta, autobusové nádraží a všechny důležité instituce. Apartmán je vzdálen jen 700 metrů od moře, což z něj činí ideální místo pro letní dovolenou nebo trvalé bydlení.

Herceg Novi je jedno z nejmalebnějších měst na pobřeží Černé Hory, známé svým bohatým kulturním dědictvím a přírodními krásami. Město se rozkládá na úpatí hor a nabízí nádherné výhledy na Jaderské moře. Herceg Novi je oblíbenou turistickou destinací díky svým krásným plážím, čistému moři a historickým památkám, jako je pevnost Forte Mare a klášter Savina.

Město také nabízí množství aktivit pro milovníky přírody, od pěších túr po horách až po plachtění na moři. V Herceg Novi najdete vše, co potřebujete pro pohodlný a kvalitní život – od moderních obchodů a restaurací po zdravotnická zařízení a školy.

Herceg Novi představuje skvělou investiční příležitost díky rostoucímu zájmu turistů a stoupajícím cenám nemovitostí. Tento region nabízí vysokou kvalitu života, nádhernou přírodu a bohatou kulturní scénu. Investice do nemovitosti v této oblasti je nejen bezpečná, ale i velmi perspektivní.

Nepropásněte příležitost vlastnit tento útulný apartmán v jednom z nejkrásnějších měst Černé Hory. Pro více informací a prohlídku nás kontaktujte ještě dnes

Podlaží
1
Počet podlaží
3
Dispozice
2+kk
Plocha
37 m2
Užitná plocha
36 m2
Balkon
Ano
Parkování
Ano

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00