Moderní montovaný dům v Zatonu – Novostavba

Nin, Zaton, Chorvatsko – ID 13795
289 000 € ≈ 7 264 015 Kč
Plocha 100 m2
Dispozice 3+kk
Moře 1 300 m
Stav Volné
Období Celoroční

Na prodej je moderní montovaný dům v řadové výstavbě, součást kvalitní novostavby v moderním areálu v Zatonu. Toto nově navržené sídliště zahrnuje celkem 8 domů, které se vyznačují inovativním a minimalistickým stylem.

Dům je rozdělen na přízemí a patro. V přízemí se nachází sklad, chodba, koupelna, kuchyně s jídelnou a obývacím pokojem a nekrytá terasa o rozloze 20 m². Vnitřní schody vedou do prvního patra, kde najdete chodbu, koupelnu a dvě ložnice.

Celková užitná plocha tohoto domu je 80,68 m².

Dům je vzdálen 1,3 km od moře a centra Zatona.

Je třeba zdůraznit, že tuto nemovitost prodává firma, takže kupující ušetří náklady na daň z převodu nemovitosti.

Dům je postaven z ocelové konstrukce s knauf obklady a je vybaven termoizolací fasády o tloušťce 10 cm z minerální vlny. Podlahy jsou kombinací dlažby a laminátu. Okna jsou z PVC materiálu s trojskly, elektrickými roletami a komáry. Pro vytápění a chlazení budou instalovány tři klimatizační jednotky, v přízemí a v koupelně na patře bude podlahové elektrické vytápění.

K dispozici bude také společný vyhřívaný bazén o rozloze 32 m², který bude sdílet 7 domů, a venkovní gril. Dům je krytý 50letou zárukou.

Pokud tato nabídka nevyhovuje vašim představám, rádi vám pomůžeme najít jinou nemovitost podle vašich specifických požadavků. Naše široká nabídka zahrnuje domy, byty a apartmány v různých lokalitách s různými parametry. Neváhejte nás kontaktovat a sdělit nám své představy o ideálním bydlení. Společně najdeme to pravé pro vás.

Zaton je malá turistická lokalita ideální pro skutečný odpočinek a relaxaci od každodenního stresu. Nachází se mezi dvěma historickými městy – Nin (2 km) a Zadar (12 km). Zaton je jedinečným spojením dalmatinské architektury, příjemného středomořského klimatu, zachovalé přírody, bohatého kulturního a historického dědictví a živé turistické atmosféry.

Písečné pláže ve stínu stoletých borovic jsou ideální pro rodiny s dětmi. Pokud hledáte klid, křišťálově čisté moře, čisté podmořské prostředí, stín borovic a nezapomenutelné západy slunce, Zaton je ideálním místem pro vaši dovolenou.

Pokud máte zájem o tuto moderní nemovitost a chcete se dozvědět více, neváhejte nás kontaktovat. Rádi vám poskytneme další informace nebo domluvíme prohlídku.

Tuto nabídku si právě prohlíží další 3 lidé
Proces nákupu v Chorvatsku Investice Dofinancování Reference Užitečné informace
Hledáte nemovitost jako investici? Zkuste jainvestuji.cz.
Počet podlaží
2
Dispozice
3+kk
Plocha
100 m2
Pozemek
80 m2
Užitná plocha
80.68 m2
Terasa
Ano
Bazén
Bazén
Zastavěná plocha
50 m2
Sklep
Ano

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00